ne demek istediğinizi anlamadım hocam aydınlatır mısınız ?
bu steam hesap satış konularını görüyorum şaşırıyorum, steam hesaplarını ilk sahiplerinin geri alması çok kolay neden hesap satın alınsın ki?
e maili ile verdiğimde geri almam imkansız hocam. hesap alıp satmam yıllardır oynadığım hesabımı satacağım sadece. forumda yeni olunca da herkes dolandırıcı damgası yapıştırıyor haliyle. her türlü güvence sağlarım.
şöyle bir durum var. eğer hesapta kredi kartı ile harcama yapıldıysa, e-mail değiştirilse bile kart bilgileriyle hesap geri alınabiliyor.
frier90
kullanıcısına yanıt
quote:
Orijinalden alıntı: frier90
şöyle bir durum var. eğer hesapta kredi kartı ile harcama yapıldıysa, e-mail değiştirilse bile kart bilgileriyle hesap geri alınabiliyor.
sadece ilk e-maili bilmek bile yeterli. E mail değiştirilip 2. e mail verilse alıcının ruhu bile duymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: QuelTaLas
quote:
Orijinalden alıntı: frier90
sadece ilk e-maili bilmek bile yeterli. E mail değiştirilip 2. e mail verilse alıcının ruhu bile duymaz.
aynen öyle kaybettim ilk mail adresimi dersin başka bir mail adresine aktarırlar ilk mail adresini söylemen yeterli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme