Şimdi Ara

Csgo Girerken Sistemim Cöp Oldu r265

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben bilgisayarda yotubeden video izlerken csgoya girdim.Tam oyun yuklendiginde ekranim piksel piksel oldu
    sonra telefonumda prize baglidı kendiliginden girip cikmaya basladi .Sonra birsey oldugunu anladim reset attim sonrasinda actigimda bilgisayari görüntü gelmedi bilgisayari televizyona bagladim. Hdmiden da görüntü alamadim sonrasinda ekran kartini soktum ekrani söktükden sonra anakarttan bagladim ekranim geldi monitore ekran kartinin 1 ay once garantisi bitti.Ne kadara olur? Bide psudan ciz ciz diye sesler gelip gidiyor takintili oldugumdan dolayi psudan sesleri nasil kesebilirim onuda mi garantiye vermem lazim bu olaydan sonra telefonu sarja taktim iphone sarjinin adaptorunu hala kendiliginden cikartip takiyordu. Baska prizde denedim yinede kendi kendine girip cikiyordu sevdigim kasam bildigin cöp oldu...https://i.hizliresim.com/VDj7Jy.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciikolove -- 26 Eylül 2018; 22:24:47 >

• Hocam olayi duzgunce tekrar anlatir misin? Hic bir sey anlaşılmıyor her sey ic ice girmis. Olaylari ayri ayri anlat ve paragraflar olustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

Hocam olayi duzgunce tekrar anlatir misin? Hic bir sey anlaşılmıyor her sey ic ice girmis. Olaylari ayri ayri anlat ve paragraflar olustur.
    Oyuna girecektim csgo ya yotubede takildim sonra oyunu actim sonra ekranim resimdeki gibi oldu.Sonra reset attim ekranim gelmedi prizde ise telefon sarj oluyordu kendi kendine cikip sarj oluyordu sonrasinda ekran kartini cikardim ekran kartsiz görüntü geldi ama psudan bu seferde ciz ciz sesler geliyor
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Voltaj dalgalanmasini tarif ediyor gibi anlattiklarinn. Eger ekran kartsiz goruntu alabiliyorsan. Hayirli olsun sorunun kaynagini bulmussun.

Psudan gelen garip seslerde yine voltaj dalgalanmasinin etkileri olabilir. Psu cikis degerlerini olcup olmasi gereken duzeyde mi diye kontrol edebilirsin.

Ayrica ekran kartini imkanin varsa farkli bir sistemde daha dene.

• quote:

Voltaj dalgalanmasini tarif ediyor gibi anlattiklarinn. Eger ekran kartsiz goruntu alabiliyorsan. Hayirli olsun sorunun kaynagini bulmussun.

Psudan gelen garip seslerde yine voltaj dalgalanmasinin etkileri olabilir. Psu cikis degerlerini olcup olmasi gereken duzeyde mi diye kontrol edebilirsin.

Yarin bi denemeye caliscam ekran kartini baska yerde
    Asus ne kadar onarim ucreti alir yada teknik servis ücreti
    Olcumu nasil yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciikolove -- 26 Eylül 2018; 23:29:52 >
  • Oyuna girerken oldu hersey tam oyun acilacakti bekledigim birsey ile karsilastim baska odada denesem yine ayni sorun devam edermi tam oyun acilirken oldu bide baktim telefon kendiliginden sarjdan kendisini cikardi birsey oldugunu anladim acaba oyuna tiklamasaydim olurmudu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciikolove -- 26 Eylül 2018; 23:29:33 >
  • quote:

İste gelen ses

https://youtu.be/m95khwHR18M

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    ekran kartın bozulmamış olabilir önce Psu dene arkadaşlarından.
    yanlız ekran kartını arkadasında deneme bozuksa takıldığı ana kartıda bozabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR34gri

ekran kartın bozulmamış olabilir önce Psu dene arkadaşlarından.
    yanlız ekran kartını arkadasında deneme bozuksa takıldığı ana kartıda bozabilir
    Ekran kartini akrabaya verdim ekran kartini taktigimda psudan ses kesiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.