Şimdi Ara

CSGO Eşya satma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim csgo da bir sürü kasam var bunları satmak istiyorum ama parayı da çekmek istiyorum mesela bynogame den satıcam fakat satılır mı bilmiyorum spektrum 2 tarzı kasalar satılır mı bilginiz var mı

• Hocam forumda yüzde 65-66 civarına satan vardı. Sanırım konusunu kaldırmış göremedim. Forumda tanındık bilindik kişilere de satabilirsiniz alan mutlaka olacaktır. Spektrum değil de clutch kasası olsaydı alırdım

Kaç adet ne var ise özelden yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Emib misiniz hocam benim mesajımı okuyup dönmediniz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaş hücreleri: Her bir kalburlu borunun yanında aynı ana hücrelerden ayrılmış olan, enine kesitte borunun yanında yuvarlak ve köşeli olarak görünen ve kalburlu boruya oranla daha dar, plazması daha zengin ve nukleusu daha büyük olan hücrelerdir. Sonbaharda, kalburlu boruların delikleri üzerine Kalloz maddesi birikir ve faaliyetleri sona erer. Ertesi yıl, genellikle bu borular faaliyete geçmeyerek civardaki dokular tarafından ezilirler ve yerlerine yenileri meydana gelir.
  • Arkadas Hucresi kullanıcısına yanıt

Merhaba üstadım yüklü kasa olduğu yazılmış , sizde adet vs belli olmadığı için cevap vermemiş olabilirim. Sizde özelden adet ve düşündüğünüz rakamı yazar iseniz sizede dönüş olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.