Şimdi Ara

CSGO 4:3 SİYAH BAR SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 ve diğer oyunlarda 4:3 çözünürlükte siyah bar var fakat csgoda olmuyor. eskiden oluyordu durup dururken bozuldu. bu sorunla beraber tab'a basamama sorunu da vardı. full silip yükledim, tab düzeldi ama siyah bar çıkmaması düzelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu?

edit: msi ge60 laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 6 Şubat 2014; 12:24:05 >

• o tab olayı için çözünürlüğü değiştirip sonradan eski haline getirince düzeliyo ama siyah bar olayını anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoggeS

o tab olayı için çözünürlüğü değiştirip sonradan eski haline getirince düzeliyo ama siyah bar olayını anlamadım

öyle yapınca düzelmediği için silip yüklemiştim
  • güncel
  • sorunu çözemedim el atacak bilgili tecrübeli kültürlü bir arkadaşımız var mı
  • Sanırım sen kenarlarda siyah bar olarak oynamak istiyorsun. O zaman görüntü ayarlarında normal 4:3 yapıp buna göre çözünürlük ayarlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

Sanırım sen kenarlarda siyah bar olarak oynamak istiyorsun. O zaman görüntü ayarlarında normal 4:3 yapıp buna göre çözünürlük ayarlaman lazım.

Sorun bu, öyle yapınca olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Ekran ayarı
    12 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    nvidia sürücü ayarlarına girip ekran ayarlarından ekranı genişletme yerine orijinal oranı koruyup siyah çerçeve ekleme ayarını bulmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.