Vallahi durduk yerde aklıma geldi, dedim bari işimiz gücümüz yok, biraz eskilere gidelim ve 'Son Adam Ayakta' nostalji paketi hazırlayalım dedim. baya bi önce yaptığım bütün arşivlerimi bu konu altından paylaşacağım. konularında kısa yol linklerini aldım. her daim gözetimim altında olacaktır. linkler kırıldı bozuldu diye endişe etmeyiniz, her daim tek tık yakınımdadır. sadece linkleri yenile diye konuya mesaj bırakın benim için yeterlidir. peki arşivimizde neler var, ben 2011 yılından bu yana 1.6 için bir sürü arşiv yaptım. daha önce kimsenin uğraşmayacağı kadar uğraştım. 8 senem 1.6 üzerine geçti. ne kadar döküman, dosya,eklenti,mod,site ne varsa hepsini dolaştım indirdim bindirdim. tabi yaşta ilerleyince (22) artık uğraşmak istemedim. ve bütün arşivi sildim :D tekrardan ne olduysa ilham geldi ve yine dedim başlayalım. 'Son Adam Ayakta' sloganıyla ( Last Man Standing) yaparak oyunu ayakta tutmaya, ve bu sektörde ezilmesini ve yok olmasını istemediğim bu (Büyük ihtiyar Kurt'u) tekrar yaşatmaya karar verdim. ve arşivlerimi tekrar bularak sizlere paylaşacağım. şuanda bir çok kısmını buldum zaten. bi eksik yok kullandığım setup'a kadar durmaktadır :D ki 2007 yılında ilk bana ulaştığında henüz 15 yaşındaydım :D o zamandan beridir, setup'u sakladım. zaten setup'da 19.06.2008 yazmaktadır :D o kadar eski yani :D neyse cartı curtu derken arşivimizi ayakta tutmaya devam edeceğim. lafı fazla uzatmaya gerek yok, sadece 400 mb bişey zaten arşiv :D rarlı şekilde, açık 800 mb olmaktadır. modlar'dan pluginlere, spawn modellerinden, yaptığım xtreme v4 mod paketine kadar herşey mevcuttur. bulmaya devam ettikçe konuyu güncelleyeceğim ekstra olarak. burası dahil toplam 9 siteye daha konuyu açmış bulunmaktayım. sizden ricam, benim dışımda kimsenin linklerini indirmeyiniz. gerçek ve doğru link benim paylaştığım linktir. bu konuya özen gösterirseniz, kimsenin başı ağrımayacaktır. sizden istediğim tek şey bu ufak ricadır. çünkü bazı insanlar, ben yaptım diyerek başkasının emeklerinin üzerine zimmetleme gafletinde bulunmaktadır. konunun orjinali burasıdır.
CS1.6 Last Man Standing Nostalji Arşivi.
Arşiv İçeriği
- CS 1.6 V28 DigitalZone - 2007 - Mod: Crysis Nano Suit. - Mod: CSDM 2.1.2. - Mod: CSDM 2.1.2 KillStreak @ Cod MW Efektleri, Modelleri ve eklentileri. - Mod: Halo Mod v3.4. - Mod: PaintBallMod. - Plugin: Bullet Damage. (düşmana verilen hasarı gösterir) - Plugin: BunnyHop (tavşan zıplaması sağlar) - Plugin: Conexao (rate, ping, ayarı yapar) - Plugin: Grenade Trail (Bombalardan renk çıkartır) - Plugin: Kar Yağdırma ( Kar yağdırma efekti sağlar) - Plugin: Knife Scratch (Bıçaktan Efekt çıkmasını Sağlar) - Plugin: Rain (Yağmur Efekti Sağlar) - Plugin: Weapon İcon (Silah ikonlarını gösterir) - Plugin: Weapon Lights ( Silahlarda efekt verir) - Models: SpawN Living Legend @ 2008 s0nk1te (Eksik olan modelleride düzelttim.) - Mod: CodMW - Fix: CS 1.6 Arkaplan Düzeltici ve Oto Connect kaldırıcı. (kendi geliştirmemdir.)(Eğer sizlerde oto ip yönlendirici bulursanız, cstrikeFix_.bat listesine ekleyiniz. böylece ihtimalleri azaltmış olursunuz. .bat uzantısına sağ tık / düzenle derseniz liste çıkacaktır. usülüne uygun şekilde yazarsanız problem çıkmayacaktır, belirtilen şeklde komutları girmeyi unutmayın ve cstrike>db klasörüne.cfg vs atmayı unutmayınız.) - High Detail Pack: Harita Çözünürlük Yükseltici. - Model: HLTV - Script: Aliassız, hızlı silah alma script'i - AmxModX: + Addons 1.8.1 - Plugin Ekstra: Bullet Damage - Mod Ekstra: CSDM - Mod: Ghost Mod - CSOnline - Plugin: God Mode (Ölümsüzlük verir) - Plugin: HS (Kafadan vurulduğunda daha fazla kan efekti sağlar) - Liblist: Def/Mod Addons'u açıp kapatmaya yarar. - Mod: Ultimate WarCraft 3 Next Generation - Plugin: Unlimited Ammo (Sınırsız mermi sağlar) - Mod: Zombie 4 Darkness 1.6 Version
- Mod/Boss: CSOnline Bossları 1.6 version Fallen Titan Fire Monster Ganymede JuggerNaut Prototype Phobos Siege Type Phobos
--------- Ekstra olarak Boss Arenası diyebileceğimiz bir eklentidir. tek tek toplayıp 1.6 üzerine modiye etmiş bulunmaktayım. sadece 'ZS' uzantılı haritalarda çalışmaktadır (Tam Emin Değilim). bunun için biraz araştırma yaptım, güzel haritalar buldum, ama bazılarında hata var gibi. karar sizindir. ---------
- CSO-NST Xtreme Mod V4 Mod 1.6 Version @ 2013][Güncelleme 06.05.2015: 7 Mod CSO-NST Silah Paketi CSOnline Zombie Modları ve Modelleri Ses ve Efekt Eklentileri
---------- 2013 yılında askerdeyken yapmış ve geliştirmiş olduğum CSO-NST Xtreme V4 Mod çalışmasıdır. ----------