Şimdi Ara

CS Source - Steam'deki arkadaşımla birebir oynamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, hem bende hem de arkadaşımda orjinal CS source oyunu var, ikimiz aramızda kapışmak istiyoruz ama bunu nasıl yapabiliriz. Oyun menüsünden sunucu oluştur a giriyorum ama ne ben ne de arakdaşım ana menüden sevrer kursak dahi birbirimizin oyununa giremiyoruz.

Source Dedicated Server ve Source 2007 Dedicated Server yazılımlarını indirdim. Ama bu yazılımların oyun listesinde CS Source oyunun göremedim

Bunun yöntemi nedir açıklayan olursa çok memnun olurum???? Ne yapmam lazım bu konuda acil yardım bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 2 Aralık 2013; 1:41:23 >

• Ya şu forumda bile bu konuda bilen çıkmaz mı?
  • Kardeşim internet kafede değilsin sunucu oluşturarak arkadaşinla oynamaya çalişiyorsun ilk defami cs giriyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Kardeşim internet kafede değilsin sunucu oluşturarak arkadaşinla oynamaya çalişiyorsun ilk defami cs giriyosun?

İlk defa girmiyorum, ama dedicated server oluşturularak internet üzerinden bu şekilde oynanabiliyor,

Modemde port açma vs işlerini hallettim, hatta dedicated server ile ilgili gerekli kurulumları da yaptım ancak yine de kendi kurduğum server ı karşı taraf görmüyor, internette bir çok kişi bu yöntemle oynayabiliyor(youtube da videoları mevcut). Ben ilk defa deniyorum ve sıkıntı yaşamam normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Kardeşim internet kafede değilsin sunucu oluşturarak arkadaşinla oynamaya çalişiyorsun ilk defami cs giriyosun?

İlk defa girmiyorum, ama dedicated server oluşturularak internet üzerinden bu şekilde oynanabiliyor,

Modemde port açma vs işlerini hallettim, hatta dedicated server ile ilgili gerekli kurulumları da yaptım ancak yine de kendi kurduğum server ı karşı taraf görmüyor, internette bir çok kişi bu yöntemle oynayabiliyor(youtube da videoları mevcut). Ben ilk defa deniyorum ve sıkıntı yaşamam normal

2014 yılına giriyoruz dedicated servermı kaldı kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.