Arkadaşlar ben cs source eskiden oynarken torrentten cs source indirmiştim online serverları gametracker sitesinden yazıyordum
konsola giriyordum oynuordum menüler herşey normaldi şimdi Counter-Strike Source v2971353 böyle birşey indirdim rusların yaptığı
olay menü herşey türkçe falan yalnız şunu söylim menüler farklı birde oyuna girerken steama falan bağlattılar bişeyler oldu falan
yani kısaca bunun diğerinden farkı nedir bunda ben oynuyorum acaba oyundaki serverdaki herkes bu rusların yaptığı cs sourceden mi
bağlanmış oluyor mesela benim eski cs sourcede türk serverlar vardı bunda yok hep rus serverları ya bu olayları güzelce açıklayacak
var mı cahilliğimden bilmiyorum anlatın arkadaşlar bunda başlarken skins diyor 1.none 2.çıkış diyor nedir mesela bu bundaki skorlar
steamde mi çıkıyor steam ne alaka oyun korsan zaten mesela eski cs sourcede /reset yazıodum skor sıfırlanıodu bunda /rs böyle
sıfırlanıor bunlar rankstat kaydediyor mu bilenler bana bunları açıklasın +1000
bir şey anladıysam arap olayım
ya dostum bende acıkcası oyunu unuttum sorunuda anlamadım :) ama 15tl csgo satıyorlar al oyna bence
cs go oynadım cs source daha güzel ama dediğim farklı yerlerden indirilen cs sourcelerde ne gibi farklılıklar olabilir hepside internetten oynanabiliyor teşekkürler birde bu internetten korsan indirilen cs sourcelerde hiç skorlarımız rütbelerimiz bir yerlere kaydediliyor mu bana sadece bunların mantıklarını anlatın
hocam 2 sigara parasina steamden alsaniz bence sorun hallolur.
BELER BU FARKLI FARKLI KIYAFET GIYENLER VAR NASI OLUOR
quote:
Orijinalden alıntı: Updateman
BELER BU FARKLI FARKLI KIYAFET GIYENLER VAR NASI OLUOR