Şimdi Ara

Cs için oyuncu kulaklığı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harbi bir oyuncu isen 5.1 7.1 kulaklıkla işin olmaz bu kulaklıklarla adam gibi ses kasılmaz bunu kafana yaz bir kere. Yurt dışından Audio Technica ATH-A700X yada A900X CS için biçilmiş kaftandır. Kimsenin duyamadığı mesafeden ayak seslerini duyabilirsin tabi iyi birde ses kartı şart.
    MSI Z87-GD65 Gaming || Intel Core i5 4690K 4.8GHZ || GALAX GTX 980 HOF 1560MHZ - 8000MHZ || BenQ XL2420Z 24" || G.SKILL RipjawsX 1866Mhz DDR3 CL 8-9-8-24 4x2 8GB || Corsair Neutron GTX 480GB || Seagate 3 TB 7200 64Mb || Corsair Obsidian 750D || Cooler Master Vanguard V850 || Zalman Reserator 3 MAX || Logitech G502 Proteus Core || Steelseries Apex RAW || Creative Sound Blaster ZX || ASUS Strix 2.0
  • Gamecom 780 kulanıyordum. Ses kalitesinden oldukça memnundum. Ayrıca kablo kaliteside gayet iyi. Ama kulaklık kafa bandının olduğu kısımdan kırıldı. Kırılan yerin içine baktım mıknatıslı bir yapı var yani dayanıklı bir malzeme kullanılmamış g430daki gibi kaliteli değil mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

kardeşim daha ucuzu nerde var acaba link verebilirmisin

Rage Kablolu :http://adeksstore.com/urun/soundblaster-rage-kablolu.aspx

Rage KAblosuz :http://adeksstore.com/urun/soundblaster-rage-wireless.aspx

RAge kablolu :http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Tactic-3D-Rage-Ses-Kartli-USB-Gaming-Kulaklik,PR-3572.html

g430 :http://adeksstore.com/urun/logitech-g430.aspx

Konuyu tekrar canlandiriyorum ama bi sorum olucak bu rage kablolu ile kablosuz arasindaki fiyat farki sadece kablo icin mi yoksa donanimsal olarak falan kablosuz daha mi iyi yani okadar fazla para verip kablosuz almak yerine kablolusu alinabilinirmi :D

• Siberia V2 'nin Aliexpress'de linkleri var ve TR'deki fiyatlarından gayet ucuz. CSGO için yaptıkları kulaklığı da seçersen tam verim alabilirsin, ayrıca ses kartı da veriyordu diye hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: Utku_20

Siberia V2 'nin Aliexpress'de linkleri var ve TR'deki fiyatlarından gayet ucuz. CSGO için yaptıkları kulaklığı da seçersen tam verim alabilirsin, ayrıca ses kartı da veriyordu diye hatırlıyorum.

Dostum aliexpress sitesindekileri tavsiye edermisin? bana çakma gibi geldi de çok ucuz cidden.

• Bnde msi ge60 213xtr laptop var ses kartı özelliği: Dynaudio, THX TruStudio Pro (24bit sanırım)
    Ses kartı olmayan kulaklık alsamda olur dimi ?
    100 tl lik bir kulaklık düşünüyorum
    Zowie am gs fare aldım, birde kulaklık alsam fena olmaz hani ( :
  • Merhaba belki konuyla ilgisi yok ama ben 1000 tl para harcadim kulakliklara sirf caunter oynarken cok iyi ses kasayim diye . uzun suredir cs 1.6 ve 2 yildir cs go oynuyorum. arkadaşlar steel series V2 usb ye 500 tl logitech g 430 a 270 tl ve creative tactic rage ye 200 tl para verdim bu dediklerimi 3 sene icerisinde aldim üc ürünüde kullandım . caunter yani ses kasmak icin bunlarin icinde en iyisi en ucuz olani tactic rage bunu samimimi olarak soyluyorum farklı yorumlara ne olur aldanmayin. müzik film icin demiyorum tabiki müzik dinlerken ses baslar da en iyisi steel series di hala duruyor ama cs de hicbir ise yaramiyor. . creative programinda hazir cs ayarlari var silah sesi basli gelmiyor sirf ayak sesi geliyor ve gerçekten müthis rakibin yönününü çok rahat nerden geldigini anliyosunuz waal bile diyorlar hatta . cs icin kesinlikle creative . ama müzik de dinlerim filmde izlerim iyi olsun diyosaniz ses kasma derdim yok . fps oyunu degil farkli oyunlar oynarım diyosanız o zaman 1-steel series 2- logitech g430 3-creative. TEKRAR SÖYLÜYORUM caunter icin en iyisi creative .. 3 ürünüde kullandim profosyonel sayilacak düzeyde de cs oynuyorum . ses kasmada rakibin yönü ayak seslerini en iyi veren yansitan creative tactic rage idi.. ama 3 ürünüde kullanmayip son olarak aldıgım logitech g 430 u sadece alsaydim bende logitec i överdim ama 3 ürünle kıyaslayinca -cs için en iyisi creative

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.