Bildirim
CS İÇİN HANGİ TÜR MOUSE?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Paran varsa, Razer deathadder v2 al derim. Yok Ben ucuz bir şey istiyorum diyorsan, Logitech G400 ve G300'e bakabilirsin. Ayrıca bu mouselardan birini aldıktan sonra mouse pad alma imkanın varsa, Gigabyteghost, Steelseries+qck fnatic, Razer goliathus ve Ttesports DASHER'a bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bullet Ride.
Paran varsa, Razer deathadder v2 al derim. Yok Ben ucuz bir şey istiyorum diyorsan, Logitech G400 ve G300'e bakabilirsin. Ayrıca bu mouselardan birini aldıktan sonra mouse pad alma imkanın varsa, Gigabyteghost, Steelseries+qck fnatic, Razer goliathus ve Ttesports DASHER'a bakabilirsin.
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Şuan logitech g9x ,razer dA v2,steel series kinzu,cm storm sentinel advance, bu 4 mouse arasında kaldım logitech ve steel daha içime yattı ama bilemiyorum sence hangisi olmalı ? -
Genelde counter-strike oynayanların, çoğunluğu steelseries kinzu ve razer deathadder v2 kullanır, ha birde ms inteli 3.0 sana tavsiyem, razer deathadder v2 almandır. yok benim içim ona yatmıyor diyorsan, steelseries kinzuya bakabilirsin tekrardan :) -
quote:
Genelde counter-strike oynayanların, çoğunluğu steelseries kinzu ve razer deathadder v2 kullanır, ha birde ms inteli 3.0 sana tavsiyem, razer deathadder v2 almandır. yok benim içim ona yatmıyor diyorsan, steelseries kinzuya bakabilirsin tekrardan :)
ms 3.0 bulamadım bir link atarsan çok yardımcı olmuş olursun...Razer dA v2 indirimde şuan 140 tlye düşmüş onu goliathus controll fragged alsam iyi olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: regerenist
quote:
Genelde counter-strike oynayanların, çoğunluğu steelseries kinzu ve razer deathadder v2 kullanır, ha birde ms inteli 3.0 sana tavsiyem, razer deathadder v2 almandır. yok benim içim ona yatmıyor diyorsan, steelseries kinzuya bakabilirsin tekrardan :)
ms 3.0 bulamadım bir link atarsan çok yardımcı olmuş olursun...Razer dA v2 indirimde şuan 140 tlye düşmüş onu goliathus controll fragged alsam iyi olur mu ?
ms 3.0 sıfırnı türkiyede bulman zor, anca yurtdışından getirebilirsin. Control versiyonu, yüksek sens kullananlar içindir, fragged edition'da düşük sens oyuncular için. Yani Control, yüksek sens ve dpi'da oynayanlar mouse u daha stabil, kavramasını sağlar yani yüzeyi biraz sertir. Fragged'da ise bu olay tam tersi yüzeyi daha kaygandır ve mouse'u daha iyi kavramayı sağlar, düşük sens ve dpi'da oynayanlar içindir. tavsiyem fragged edition alman.
-
Deathadder v2 al kurtul. Çünkü kinzu ve microsoft 3.0 Türkiye'de satılmıyor yurtdışından getirtmen lazım. Zaten da v2 en çok tercih edilen mouselardan birtanesi. Pişman olmazsın yani.
Mouse pad olarak da altına Goliathus veya qck+ 4mm olanlardan alabilirsin. ( editionlar 4mm ) -
DeathAdder tabikide. Sırf onun için özel üretilmiş bir mouse. -
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar razer almayı planlıyorum altında fragged edition almayı planlıyorum inşallah pişman olmam -
Bir kere g9x i asla önermiyorum,ikinci olarak istediğin mouseun senin kullanım şekline uygun olup olmadığına bakman lazım.Yani mouseu nasıl tutarsın ne gibi fonksiyon ararsın gibi.Bende g9x ile birlikte 4 5 tane mouse var ama gamer mouselarının atası ms 1.1 kullanıyorum.Optic mouselarında hala çok daha kullanışlı olduklarını düşünüyorum : ) -
çok seçenek olunca karar vermekte zorlanıyor insan -
deathadder v2 veya g400 biri 3g optik digeri normal fps icin idealler -
bence o kadar para vermene gerek yok Türkiye'de bulabileceğin bir mouse hem de bu da sana link http://www.hepsiburada.com/Liste/a4-tech-xl747h-anti-vibrate-orumcek-desenli-oyuncu-mouse/productDetails.aspx?productId=bs2266&categoryId=52&SKU=BS2266
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X