Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: en-ata

Oyun sitesine girilemiyor nasıl şikayet etcez

Alıntıları Göster
    Tamamen her şey düzelmiş gibi. Ya da gözümden kaçan bir şey oldu.
  • Garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yetişemedim ama helal olsun hepinize

• milka diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

milka diye okudum
    Helal olsun beyler aramızda ki bazı kansızlara rağmen başardık ama bence o haritayı yapanında ceza alması lazım sonuçta bunu bilerek yaptığı için o harita ve steam id'si üzerinde işlem uygulamaları gerekirdi.
  • Burada gerilim yaşayan insanlar bile var, valveye küfür etmek nedir yahu :D kullanıcı haritalarına yapacak birşey yok yayınlamış adamlar ve geri dönüş sonrasi düzeltmişler işte. O ne keserim asarım halleri, sosyal medyaya girersek türklerinde yapmadığı şey değil ırkçılık. Biraz daha sakin dostlar. Ayrıca tebrikler, istenen olmuş :)

• Helal vallah.üstesinden geldik.

• haritayı editleyip bazı şeyleri kaldırmışlar. Menü var bir adet onda da kebap falan yazıyor ama buna alınganlık yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoxViLLeTR

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Az önce gelen güncelleme:

Mikla
    — Removed some decals

Muhtemelen Atahurg decalı kaldırıldı, diğerlerine de bakacağım şimdi.

Edit: Adam "başlarımn böyle tepkiye de lan" deyip her şeyi ingilizce yapmış.
    O değil de şimdi de" BEER diye tabela var müslüman ülkesinde ne ayak lan bira" diyen çıkmasın, çıkar valla güzel ülkemde

http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/412447613561793839/

Demiştim bu konu işe yarar diye.Konu sayesinde harita düzenlendi.Ne oldu inanmadınız :)

Alıntıları Göster
    Patlamış mısırımı aldım "Genocide turkish maniacs" vesaire yorumları kahkahalarla okuyorum. Zorlarına gitmiş hemen kaldırılması

• quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Bu mesaj silindi.
    yeni güncellemeyle harita düzeltilmiş. tüm emeği geçenlere teşekkürler arkadaşlar.
  • Cs go hakkinda daha inceleme yazmamistim bundan sonra gayet islerine gelmeyecek bir inceleme yazabilirim o zaman

Duzeltme :rus kardeslerimizin bizimle dalga gecmelerine misilleme olarak actigim konu icin
    http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/412447613568288205/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 20 Şubat 2016; 13:02:21 >
  • Raporladim umarim en kisa zamanda kaldirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Cs go hakkinda daha inceleme yazmamistim bundan sonra gayet islerine gelmeyecek bir inceleme yazabilirim o zaman

Duzeltme :rus kardeslerimizin bizimle dalga gecmelerine misilleme olarak actigim konu icin
    http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/412447613568288205/
    Kaldırılan nedir arkadaşlar map aynen duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evet yapan adam abartmış, bu harita yapımcısı ile konuşularak düzeltilebilirdi. yabancıların bunu komik ve ciddiyetsiz bulma nedeni bazılarının konuyu fazla abartıp yabancı forumlara atmasıydı. birisi haritada teroristlerin yenme ihtimalinin yüksek olduğunu ve altında süblimnal mesaj olduğunu bile yazmış. dışardan bakınca ben böyle bişey görsem bende ciddiye almam.

resimdeki atatürk değil, altındaki yazı ise harita yapımcılarının arasında geçen bir şaka ile atatürk isminin karışımı. o fotoğrafın altında atatürk yazsa daha kötü olurdu. üstelik harita yapılırken önceden sadece büyük bir atatürk resmi varmış. adam kendi aralarındaki şakayı yapmaya çalışmış ama kaka olmuş. yabancılar türkiyede atatürke ne kadar saygı duyulduğunun farkında değil. kötü niyet olduğunu zannetmiyorum sadece bilgisizlik.

• Zaten olan şeyleri yapmış adamlar niye bu kadar alındınız anlamıyorum? yurt dışındaki profilimiz tam da bu. Pedofili, ırkçılık, eşek sürmek vb. hepsi bu ülkede var.
  • Konu dışı fakat aklıma takıldı. Nasıl bu kadar iyi ingilizce öğrenebilirim ? Herhangi bir kursa felan gittin mi ?

Konu dışı olduğu için pardon.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Nasıl böyle bir lider yoktu? Lenin resmi gayette kocaman var, train mapini açıp bir daha oynamanızı öneririm.

Not: belkide Lenini tanımıyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Kaldırılan nedir arkadaşlar map aynen duruyor?

içindeki hakaretler kaldırıldı
  • formtraining34 kullanıcısına yanıt
    Burası sonuçta bir forum merak ettiklerimizi birbirimize rahatça ve saygı içerisinde sorabilmeliyiz, başlık sahibi ne der bilmem ama benim açımdan sorun değil.

Sorunuza gelecek olursam önce belirtmek isterim ki İngilizce seviyemi iyi olarak gören birisi değilim. Ama gerek merak ettiğim gerekse akademik olarak mecbur kaldığım konularda okuduğum makalelerde beni yarı yolda bırakmadı bu düzey. İngilizce için değil sadece bütün diğer meselelerde de önce ilgi duymak ve sevmek gerekiyor, yoksa ezberleme ve sınav sorusu methodlarından başka elde birşey kalmıyor. Ben bir oyuncu olarak küçük yaştan itibaren ağabeylerimin bile oynadığı oyunları anlamaya çalışarak yola çıktım. Son basamağım ise Hacettepe Ydyo'da hazırlık okumuştum. Bunun dışında bir kursa hiç gerek görmedim. Ayrıca öğreticilerden yana bir iki hoca hariç şanslıydım bu da önemli bir nokta diye düşünüyorum.

Yaşınız ne olursa olsun hiç dert etmeyin siz isteyip ilgi gösterdikten sonra zaten yol aldığınızı görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım niye böyle tepki verildi. Ben de şikayet ettim ama ben sadece Atahürg yazdıkları ve Atatürk bizim için önemli bir isim olduğundan şikayet ettim. Yoksa İstanbul'u koymuşlar Kars'ı koymuşlar ne olacak sanki koysunlar? Hayır ona kalırsa içimizde bile Atatürk'e söven, ondan nefret eden binlerce insan var. Doğu illerimizde halen Atatürk büstleri yıkılıyor. Bu tepkiyi onlara verseniz şaşardım zaten. Altı üstü bir oyun ne olmuş Türkiye'yi koydularsa? Daha önce Cluj vs. mapler de vardı kimse sesini çıkartmadı ama.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.