Şimdi Ara

CS:GO YATIRIM [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
11
Favori
14.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence tutmaz. Öyle aman amanlık bir sticker yok
  • Ben tekrardan şansımı denemek istiyorum. Bu yüzden 50 tane çıkartma kapsülü aldım. Bakalım tekrar kar edecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan KILINÇOĞLU

Ben tekrardan şansımı denemek istiyorum. Bu yüzden 50 tane çıkartma kapsülü aldım. Bakalım tekrar kar edecek miyim?

Ben de alicam bi 25 tane ya bunlar nolursa olsun 1 hafta içinde biraz artıyor o ara satarım hem de o kadar kötü stickerler değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapsül aldım bi kaç tane. Zaten indirimler bitti mi hemen 11 tl yi falan görüyor o zaman satarım. Yine MLG FAZE abanırım gelen parayla diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

quote:

Ben tekrardan şansımı denemek istiyorum. Bu yüzden 50 tane çıkartma kapsülü aldım. Bakalım tekrar kar edecek miyim?

Ben de alicam bi 25 tane ya bunlar nolursa olsun 1 hafta içinde biraz artıyor o ara satarım hem de o kadar kötü stickerler değil

32 tane Efsaneler kapsülü 18 tane Meydan okuyanlar kapsülü aldım. 10 lirayı aştığında direkt satacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anka kasaları ne olur beyler şu an 19 kuruş.
  • Bu turnuva yatırım yapmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endless Fight

anka kasaları ne olur beyler şu an 19 kuruş.

O kasaları açan yok malesef. 1 senedir aynı fiyatta onlar.

Şu konunun 2. el bölümünde olması gereksiz.Kimsenin birşey sattığı yokki herkes bilgi alışverişinde bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

quote:

Orijinalden alıntı: Endless Fight

anka kasaları ne olur beyler şu an 19 kuruş.

O kasaları açan yok malesef. 1 senedir aynı fiyatta onlar.

Şu konunun 2. el bölümünde olması gereksiz.Kimsenin birşey sattığı yokki herkes bilgi alışverişinde bulunuyor

Aynen öyle. Mesaj atıp değişim rica edeceğim bugün.
  • optic , sk , dignitas holo/foil stickerları hakkında ne düşünüyorsunuz beyler yatırım amaçlı alınır mı sizce ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

quote:

32 tane Efsaneler kapsülü 18 tane Meydan okuyanlar kapsülü aldım. 10 lirayı aştığında direkt satacağım.

Ben esit aldım geçen turnuva herkes challengers alınca legends daha çok artmıştı bunda da tersi olursa diye

• quote:

Orijinalden alıntı: sourman

optic , sk , dignitas holo/foil stickerları hakkında ne düşünüyorsunuz beyler yatırım amaçlı alınır mı sizce ?

Sticker depolamak bana mantıklı gelmiyor artık. Artmama ihtimali var. Şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sourman

optic , sk , dignitas holo/foil stickerları hakkında ne düşünüyorsunuz beyler yatırım amaçlı alınır mı sizce ?

astralis faze SK ve Liquid olabilirse OpTiC artar diğerleri çöp gibi
  • Arkadaşlar bu indirim ne zaman bitiyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Arkadaşlar bu indirim ne zaman bitiyordu?

Bu gece sona erer.

• Şuan Foil hangi takımın en pahalıysa o kasayı alın. Genelde öyle değerleniyor. Ben Faze olan kasayı aldım.
  • Son kuruşa kadar 41 tane meydan okuyanlar kapsülü aldım.Paraya ihtiyaç olduğunda satarım zarar ettirmez
  • normalde 2 saat felan sürüyordu sanki indirim benmi yanlış biliyorum ? Saat 4 oldu daha bitmedi
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kadar çabuk bitmiyordu. O kadar hızlı olsa eskiler bu fiyatta olmazdı
  • imza kapsulu almısım 8 ini
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.