Şimdi Ara

Cs go ya yeni başladım yardım gerekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi yeni başladım biraz araştırdım da kutu açma, skinler, alim satım gibi ve terimler var birde milletin elinde şekilli renklerde silahlar var bunları nasıl yapıyoruz kazanıp oyuna silahı nasıl aktarıyoruz? Bu olayları anlatan açıklayan bir video yada rehber yazısı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Arkadaşlar dediğim gibi yeni başladım biraz araştırdım da kutu açma, skinler, alim satım gibi ve terimler var birde milletin elinde şekilli renklerde silahlar var bunları nasıl yapıyoruz kazanıp oyuna silahı nasıl aktarıyoruz? Bu olayları anlatan açıklayan bir video yada rehber yazısı var mıdır?

gıgıl süs olsun diye var zati kanka
  • BAŞLAMA.
  • Neden başlamayım ki öylesine oynamak için takılacaktim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunda elbet denk gelmişsindir yeni başladıysanda kasalar düşüyor random olarak . Bu düşen kasaları anahatar alarak açabiliyorsun ,o renkli farklı skinler onlardan çıkıyor. ayrıca her hafta çarşamba sistem sıfırlanır haftalık bir drop alırsın bir silahta sana düşer yeterli exp kazanıp level atladığında.
  • Kutulardan skinler düşüyor , bu skinler sadece silahın dış görünüşünü değiştiryor . Yani artı bir yanı yok oyunda .

• aladeen kullanıcısına yanıt
    Anahtarı nerden buluyorum şuan bende anahtar var mıdır görmedim de hiç eğer ücretliyse ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki seviye 2 yim daha hızlı level atlamak için en çok hangi oyuna girmen maç yapmam lazım

• enevre kullanıcısına yanıt
    anahtarı kasa düştüğünde envanterinde kasaya tıklayıp alabilirsin, yanlış hatırlamıyorsam 7.50 TL olması lazım . Fakat kasa açmanı önermem zarar etmen çok olası beğendiğin skinler varsa pazardan veya buradan satan arkadaşlardan alabilirsin .

https://csgostash.com/

Bu sitede her silah için olan skinleri ve fiyatlarını görebilirsin .
    Eyvallah hocam baya para lazım mıs ya o zaman şuan da zsten oyun da yeniyim gerek yok değil mi böyle şeylere sadece sekil olarak görünüyor bir artısi yokmuş :)
    Peki mesela aynı silahın iki tane skinini aldım oyun sırasında seçtim hangi skini kullanabilegim diye bir seçenek var mı?

yani kozmetik dışında her hangi bir artısı yok tabiki , aynı silahın 2 skinide varsa seçebiliyorsun hangisini kullanacağını. Atıyorum ak de veya m4 te böyle birşey olmaz ama awp skinin varsa iki tane birini Terörist diğerini CT için seçebilirsin
    Bu seçenek nerde var hocam?
    Birde en iyi silah ak ve m4 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Bu seçenek nerde var hocam?
    Birde en iyi silah ak ve m4 mü?

En iyi silah sen hangisini kullanabiliyorsan odur en zoru ak47 dir hatta
    İyi kullanırsan AWP bence.Tabi kişiden kişiye değişir.
  • lordofcomputer15 kullanıcısına yanıt
    Bildiğin iti bir rehber var mı hocam silah rehberi yazı ile yazılmış veya videolu ben birde bu aim ayarı mi ne yapılıyor mus öyle video arıyorum da bulamadım bildiğiniz var mı sizin hiç

• Bence başlamadan bitir.
    Çünkü oyunun yarısından çoğu hileci.
    Sadece botlarla oynayarak hevesini alabilirsin.
    Her maçı kaybedip çıldırmaya başlayınca dediğimi anlayacaksın.

• Aim ayarı derken crosshair ayarından bahsediyorsan steam atolyesinden"crashz crosshair generator" diye bir şey var o haritayı indirip aim'ini düzenleyebilirsin.
    İnternette bir sürü rehber var zaten kesinlikle bulursun aradığını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.