Şimdi Ara

CS GO VAC BAN TAMI TAMINA 3 KERE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2013 de ilk hesabıma recoil kullanmaktan ban yedim.. bir kaç gün önce arkadaşlarımın ısrarına dayanamayıp başka bir hesaba cs go aldım inanılmaz bir şekilde 2 saat içinde ban yedim şoka girdim ticket attım geri dönüş bekliyorum. recoil dosyalarının bilgisayarımda iz bıraktıgını düşünerek bilgisayarımı formatlayıp yeni cs:go aldım bakalım neler olucak buda ban yiyecek mi çok merak ediyorum.. buda ban yerse eğer valve firmasına haçlı seferleri düzenlicem

• Recoilden kastiniz 3. Party programlarmi ?

Oyle ise muhakkak bi kalinti vs olmustur. Full formattan snra sknti olcagni dusunmuorm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet mause macrosu olarak dusunebilirsiniz mause sağ tık basılı tutunca otomatik olarak nammu aşşa dusuyor bakalım insallah busefer olmaz formattan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekkafa

evet mause macrosu olarak dusunebilirsiniz mause sağ tık basılı tutunca otomatik olarak nammu aşşa dusuyor bakalım insallah busefer olmaz formattan sonra

Macrodan ban yenilmiyor diye biliyorum.

3 ihtimal var :

1) 3rd program kullanıyorsanız bu oyun dosyalarına müdahele eder. Eğer VAC bunu hissederse, banlayacaktır.

2) Ban sebebinizin macro olmadıgını düşünüyorum. Şu anda forumda macro kullanım oranı bir hayli yüksek. Eğer ciddi durumlar olsaydı geri dönüşler alırdık diye düşünüyorum.

Diğer bir detay , VAC' ın macro ile yakından uzaktan alakası yoktur. Ancak OW' da yakalanırsanız bir ihtimal OW ban yersiniz. Ki bunu anlamakda herkesin harci degil.

3) Belki dosyalarınızın doğrulanma vs. den kaynaklanan VAC error aliyor olabilir, bunu da VAC yedim sanıyor olabilirsiniz.

İstediklerimiz :

Vac ile ilgili SCREEN- SHOT göndermeniz. Eğer resmini paylşırsanız daha fazla yardım alacagınız şüphesiz.

• 3rd party programlar ban sebebi bu yazıyor zaten Volvo'nun poliçelerinde.

Kullandığın macro .exe olarak çalışıyor ise ban yemen normal. Bu tarz macroları AHK Script olarak kullanabilirsin ki bu ban sebebi olmaz ve banlanmazsın.
  • Arkadaşlar bende oyun dosyasını değiştirdim ama vac ban yemiyorum.
    Gizli radyo mesajlarını duymuşsunuzdur teşekkürler, uzaklaşın bomba patlıcak gibi.
    Onları eklemek için csgo nun klasöründeki not defterini değiştirdim ama hala sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

evet mause macrosu olarak dusunebilirsiniz mause sağ tık basılı tutunca otomatik olarak nammu aşşa dusuyor bakalım insallah busefer olmaz formattan sonra

3 ihtimal var :

1) 3rd program kullanıyorsanız bu oyun dosyalarına müdahele eder. Eğer VAC bunu hissederse, banlayacaktır.

2) Ban sebebinizin macro olmadıgını düşünüyorum. Şu anda forumda macro kullanım oranı bir hayli yüksek. Eğer ciddi durumlar olsaydı geri dönüşler alırdık diye düşünüyorum.

Diğer bir detay , VAC' ın macro ile yakından uzaktan alakası yoktur. Ancak OW' da yakalanırsanız bir ihtimal OW ban yersiniz. Ki bunu anlamakda herkesin harci degil.

3) Belki dosyalarınızın doğrulanma vs. den kaynaklanan VAC error aliyor olabilir, bunu da VAC yedim sanıyor olabilirsiniz.

İstediklerimiz :

Vac ile ilgili SCREEN- SHOT göndermeniz. Eğer resmini paylşırsanız daha fazla yardım alacagınız şüphesiz.

Macro'dan ban yeniliyor.

hatta forumda yine macro kullandığı için ban yiyen birisi vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

quote:

quote:

3 ihtimal var :

İstediklerimiz :

Macro'dan ban yeniliyor.

Hm... Ben Vac sadece oyun dosyalari degistigi icin ban atiyor saniyordum.

Bilgi icin tesekkurler...

• baska bir oyuncunun karsisinda ustunluk sagladigi icin recoil macrosunun ban sebebi olabilecegini dusunuyorum,
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

quote:

quote:

3 ihtimal var :

İstediklerimiz :

Macro'dan ban yeniliyor.

Hm... Ben Vac sadece oyun dosyalari degistigi icin ban atiyor saniyordum.

Bilgi icin tesekkurler...

diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayacak herhangi bir uygulama,program vs yasak olduğundan vac ban atıyorlar.
    Rica ederim

• hem hile kullanıp ban yiyorsunuz hemde konu açıp valveye isyan ediyorsunuz anlamıyorumki.
  • Adam gibi oyna iyi olmuş inşallah ban yersin yine.
  • Peki makro programi ddgmz , zaten mouse un driveri diilmi ? Benim arkadasim kullaniyor 2 sene oldu daha bsi yok. Yani ddgnz vac diilde ow ban olabilirmi ? Cnku snn mousenin ozelligini bilemezki ancak izleyip ow ban atmasi lazim.

Bence bu konuda bilgi kirliligi var gbi , eger macro kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa durum daha da netlesir die dusunyorum

• Ticket at ama vac banı kaldırmıyorlar. Nedenini sor

• Hile yaptım,ban yedim nasıl ben yed ben !!!

• Makroyla iligli kesin olan bişey var o da yasak olduğu. Senin logitech programını görüp vac banlamaz. Ya da script kullandığın için banlayamaz. Fakat sürekli olarak ekstrem şeyleri yapmana olanak sağlayan makrolar kullanırsan ve ow izleyen oyuncular bunu fark ederse ban yiyebilirsin. Mesela kimse bi anda 180 derece dönemez ve bunu tekrarlayamaz. Detaylı bilgi için
    http://www.unknowncheats.me/forum/anti-cheat-bypass/128973-does-vac-excactly-work-noob-version.html

Ayrıva vacın hilleeri mümkün olduğunca ulaşması zor ve pahalı yapmak. Bu sayede azalıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 10 Eylül 2015; 9:16:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.