Şimdi Ara

CS:GO takımı için oyuncu alımı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın sahibi olduğu E-spor takımında CS:GO kadrosu için alım yapılacaktır. Direk kopyala yapıştır yapıyorum beyler.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sende Hard Rival eSports Club oyuncuları arasında yerini almak istemez misin?

Hadi o zaman! Eğer rankın Legendary Eagle (Efsanevi Kartal) dan düşük değilse ve yurt dışı serverlarında ping sorunu yaşamıyorsan, ne duruyorsun?

Hemen hedefi Türkiye'de bütün turnuvalarda boy göstermek ve Dreamhack'e katılmak olan Counter Strike Global Offensive kadromuza başvur! Bu başarıya senle ulaşabiliriz!

Başvuru formu:http://goo.gl/zqW9Bf

Başvuru şartları:
    En az 1000 saat oynama süresi
    Online olmak veya Turnuvalara gelmek konusunda sıkıntı yaşamayacak.
    Tercihen turnuva tecrübeli.
    CS:GO'yu bir oyun değil iş olarak gören.
    Tercihen 18 yaşından büyük.

Not: Rütbe'nin bir önemi yoktur. Eğer profesyonel oyuncuyum diyorsan başvurabilirsin.

Pazar Akşamı saat 9:30 da seçmelerin yapılması düşünülmektedir.
    Konuyu buraya son anda açtığım için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 28 Temmuz 2014; 20:59:48 >

• Türk klanların artık dreamhack'de boy gösterme vakti geldi ve geçiyor klanların Adeks Gameekstra 1.6 turnuvalarını bırakıp yurtdışı CS GO turnuvalarına katılma zamanı geldi umarım aradığınız sağlam oyuncuları bulursunuz ve galibiyetle geri dönersiniz.
    Bizim insanlarımızdan keşfedilmemiş çok sağlam cs oyuncuları var fakat atılganlık yok turnuva hevesi yok bu yüzden geri kalıyoruz.
  • Başarılar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: HS only

Türk klanların artık dreamhack'de boy gösterme vakti geldi ve geçiyor klanların Adeks Gameekstra 1.6 turnuvalarını bırakıp yurtdışı CS GO turnuvalarına katılma zamanı geldi umarım aradığınız sağlam oyuncuları bulursunuz ve galibiyetle geri dönersiniz.
    Bizim insanlarımızdan keşfedilmemiş çok sağlam cs oyuncuları var fakat atılganlık yok turnuva hevesi yok bu yüzden geri kalıyoruz.

Aynen öyle hocam güzel yazmışsınız.
  • Ben sizin grunun bir maçını izlemiştim Morphinz hocam sizin bu saate kadar turnuvada oynamadığınız kabahat bence :D. Denk geldikçe girip izliyorum maçlarınızı açıkçası siz, Saranostra ve Anıl hoca gerçekten çok iyisiniz. Bu tarz bir oluşum içinde yer almak çok isterim ama ne yazık ki rütbem DMG ve sadece 450 saatim var bu oyunda.

Başarılı olacağınızdan şüphem yok eğer siz de bu oluşum içindeyseniz şimdiden başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Ben sizin grunun bir maçını izlemiştim Morphinz hocam sizin bu saate kadar turnuvada oynamadığınız kabahat bence :D. Denk geldikçe girip izliyorum maçlarınızı açıkçası siz, Saranostra ve Anıl hoca gerçekten çok iyisiniz. Bu tarz bir oluşum içinde yer almak çok isterim ama ne yazık ki rütbem DMG ve sadece 450 saatim var bu oyunda.

Başarılı olacağınızdan şüphem yok eğer siz de bu oluşum içindeyseniz şimdiden başarılar.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet saydığınız 3 kişi şuan var +2 kişi arıyoruz. Fakat TR'de istediğimiz düzeyde oyuncular yok.
    Olay rütbe falan değil. 3000 saat deneyim ile oyun ilk çıktığından bu yana oynuyoruz.. Bir çok turnuvaya'da girdik, bir çok ünlü takımla da maç yaptık. Tecrübe olarak bizde sıkıntı yok.
    Ama TR'de bu tecrübeye sahip oyuncu bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Zaten zamanında yine bulamadığımız için oyunu bırakmıştık.

TR'de herkes kendine çok iyiyim gözüyle bakıyor. Kimi çağırsanız egosu 2 saniyede tavan yapıyor.. Ama maç içinde A'daki oyuncu B'deki oyuncu ile organize hareket edicek dediğimde mavi ekran veriyolar. Kimi aldıysam 1 hafta'da bildiğinide unuttu.

TR'de iyi oyuncular da var. Ama EGO'yu sıfırlamak gerekiyor ilk önce...

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Ben sizin grunun bir maçını izlemiştim Morphinz hocam sizin bu saate kadar turnuvada oynamadığınız kabahat bence :D. Denk geldikçe girip izliyorum maçlarınızı açıkçası siz, Saranostra ve Anıl hoca gerçekten çok iyisiniz. Bu tarz bir oluşum içinde yer almak çok isterim ama ne yazık ki rütbem DMG ve sadece 450 saatim var bu oyunda.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet saydığınız 3 kişi şuan var +2 kişi arıyoruz. Fakat TR'de istediğimiz düzeyde oyuncular yok.
    Olay rütbe falan değil. 3000 saat deneyim ile oyun ilk çıktığından bu yana oynuyoruz.. Bir çok turnuvaya'da girdik, bir çok ünlü takımla da maç yaptık. Tecrübe olarak bizde sıkıntı yok.
    Ama TR'de bu tecrübeye sahip oyuncu bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Zaten zamanında yine bulamadığımız için oyunu bırakmıştık.

TR'de herkes kendine çok iyiyim gözüyle bakıyor. Kimi çağırsanız egosu 2 saniyede tavan yapıyor.. Ama maç içinde A'daki oyuncu B'deki oyuncu ile organize hareket edicek dediğimde mavi ekran veriyolar. Kimi aldıysam 1 hafta'da bildiğinide unuttu.

TR'de iyi oyuncular da var. Ama EGO'yu sıfırlamak gerekiyor ilk önce...

Valla siz daha iyi bilirsiniz bu konuda ama bu bir takım oyunu çok net bir şekilde iletişim olmazsa gerisi tamamen yalan turnuva seviyesinde olan her oyuncunun aim'i zaten iyi fark yaratan şey iletişim ve takım olma bilinci ile gelen taktikler. Ego konusu ise tamamen bize has bir olgu kazanılan her maçta herkes birbirine karşı çok iyi fakat ilk kayıpta suç birbirine atılmaya başlıyor. Takım olma bilinci ne yazık ki kimsede yok umarım bu yolda istediğiniz adamları bulur ve başarılı bir takım olursunuz bende ilk taraftarınız olurum oyun kalitenizin çok iyi olduğunu biliyorum bir ara Master Eagle'ken sizinle maç yapma şansı bulmuştum.

Dediğim gibi Türkiye bugün eporlarda esamesi okunmayan bir ülkeyse bunun sebebi kesinlikle yetenek değil insani ilişkilerdeki salaklıklarımızıdır ne diyelim size bu yolda başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Bayan Oyuncular
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.