Şimdi Ara

cs go skin önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, çok para harcamadan kendime ucuz yollu güzel görünen bi kaç skin almak istiyorum. var mı onerebileceğiniz skinler? bi de diyelim ki ben gittim kıydım parama 100-200 liraya bi skin aldım. daha sonra sıkıldım ve skinimi satmak istiyorum. satabilir miyim? para kaybım olur mu ? steamın satarken aldığı verginin haricinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

merhaba arkadaşlar, çok para harcamadan kendime ucuz yollu güzel görünen bi kaç skin almak istiyorum. var mı onerebileceğiniz skinler? bi de diyelim ki ben gittim kıydım parama 100-200 liraya bi skin aldım. daha sonra sıkıldım ve skinimi satmak istiyorum. satabilir miyim? para kaybım olur mu ? steamın satarken aldığı verginin haricinde?

satarsın ama marketten kaybın 20 tl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

merhaba arkadaşlar, çok para harcamadan kendime ucuz yollu güzel görünen bi kaç skin almak istiyorum. var mı onerebileceğiniz skinler? bi de diyelim ki ben gittim kıydım parama 100-200 liraya bi skin aldım. daha sonra sıkıldım ve skinimi satmak istiyorum. satabilir miyim? para kaybım olur mu ? steamın satarken aldığı verginin haricinde?

%10 steam komisyon alıyor yani değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

%10 steam komisyon alıyor yani değil mi?

Evet genel komisyon öyle,Cs Lounge'de key'e çevirebilirsin.Veya 1:1 takas yaparsın.Büyük ihtimalle 200/5-6 olur çeşitli silahların olur orta halli...
    Sen bana söyle T için mi yoksa ct için bir set mi istiyorsun.İstiyorsan kullandığın silahları söyle ...

• mustafadark M kullanıcısına yanıt
    anladım. daha çok yeniyim oyunda. hiç skinim yok, hem t için hem de ct için set istiyorum. m4a1-s ve ak47 kullanırım genelde ama tüm silahlarıma skin almayı düşünüyorum.
  • ak 47,awp redline m4a1,usp dark water
    glock dragon tatto yada reaktör alabilirsin.toplam 50 lira civarı eder sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Knife alınır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.