Şimdi Ara

CS:GO Sİyah Ekran Gelip Oyundan Çıkma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler arkadaşlar ve kardeşler.
    Bilgisayarımın ve oyunun performansı için ekran kartımda güncellemeye gittim.Nvida ekran kartı ayarlarını düzenlendim.
    Sonra oyuna girmeyi denedim ve siyah ekran gelip oyundan atıyor.İnternetten bir kaç şey denedim ancak bir türlü sonuca ulaşamadım.
    Bilgisayarım w8
    Ram 8 gb
    ekran 2 gb
    i5 işlemci

Eğer başka istediğiniz bilgi varsa yazın en geç 5dk içinde cevap veririm.Şimdiden konum ile ilgilenen herkese teşekkürler umarım bir çözüm yolu bulabiliriz oyun oynuyamamak çok kötü

• benimde aklıma pek bişey gelmiyor ama sana sadece oyunu sil baştan yükle diyebilirim. yada torrent-oyunda böyle bi başlık var yardımcı olur sanırım.http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=202046.0
  • frkdgn kullanıcısına yanıt
    orjinal olmayanlar için sanırım bu :(
  • Çok kötü bir durum güncel :(
  • Çözümü bilen varsa bizde faydalanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 9 Mayıs 2015; 22:04:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende onu yaşadım az kurcalayın 1 saatte felan çözdüm anlatayım arada gereksiz işlemler olabilir denedigimden hepsini şimdi uygulamayı steamapps kısmından bulun ordan yönetici olar açık açılıcak. Sonra girin kütüphaneye csgo dosyayo calıstırma şekli nasıl acılıcafı tarzı bişey yazar oraya -console yazın sonra kapatın yönetici olarak açtığınızı pc restartlayın düzelir yani bende öyle oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 9 Mayıs 2015; 22:33:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.