Şimdi Ara

CS GO SCAR VE G3SG1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BU SİLAHLARI KULLANIYORMUSUNUZ VEDE KULLANANLARI NASIL GORUYORSUNUZ. NOOB SİLAHI MI??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslinda noob silahi diye bisey yok ama p90 ve auto sniperlar biraz kolaya kacmak oldugu icin acemilerce tercih edilen silahlardan diyebiliriz, ha prof oyuncular bile yeri geliyor macta cekiyor o ayri ama onuda 40 yilda bir gorursun. Ben bir MG oyuncusu olarak oyunda henuz cokta eski olmamama ragmen Awpyi tercih ediyorum. Neden dersen biraz kalitenin yuksek oldugu maclarda ozellikle, genelde vurus icin tek bir sansin oluyor ya da anlik olarak atis yapman gerekebiliyor ve Awp damage olarak daha guclu ve asagi sıkmadigin surece tek atiyor. Sonuc olarak kendine guveniyorsan Awp, guvenmiyorsanda bolca pratik yaparak yine Awp kullan derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striker27 -- 8 Eylül 2015; 19:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim şey otoyla bölge tutmak ve p90 ile rush yapmak, en sevmediğim şey bunları başkasının yapması.
  • Le yim bizim maçlarda çektiğimiz oluyor autoyla dustta b cachede a main infernoda b felan tutmak süper zevkli :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noob silahı diyen noobtur. onca pro mac izliyoruz henuz hicbir oyuncudan yorumcudan ima dahi gormedim. ayrica rakibin o silahi kullanirken sen ona karsi taktik, yontem gelistiremiyorsan yapacak bisey yok.
  • maçta eziliyosak alıyom valla bi kaç kere maç çevirtti deli silah d2 de ct de çok iş görüyor

rütbemde supreme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO M4A4 Ref konusu
    9 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.