Merhaba. Cs GO Rank sistemi biraz farklı çalışır. Maç kaybetseniz puan alabilir, kazansanız puan kaybedebilirsiniz hatta lig bile düşebilirsiniz.Size bildiğim kadar açıklayayım.
Rank sisteminde "elo" dediğimiz olay daha çok maç kazanma veya kaybetmeyle alakalı değil.Rank sistemi raund olarak çalışır daha çok.Sizin maç içinde yaptıklarınız önemli. Diyelimki 16-14 maç kazandınız ve sonuncu bitirdiniz "EDO" nuz yok puan düşebilirsiniz hatta sınırda iseniz lig düşebilirsiniz.Aynı olay yine bu skorlarda kaybettiniz ama 1. 2. bitirdiniz EDO lar sizde birikti Lig atlayabilir puan alabilirsiniz.
10 maçta 10 zafer alan birinin gümüş serisinden başlattığınıda gördüm.Çünki maçta EDO yok sonunculukta hep.Bu nedenden dolayı elo az kasmış oldu. Ben şahsım olarak 10 da 10 yaptım 3-4 . maçlarda nova ve usta muhafızlar geldi 5-6 da muhafız serisi ve efsane kartal 7-8. maçlarda efsane kartal ve tam türkçe ismini bilmiyorum supreme master geldi 9-10. maçlarda Supreme master ve global elite geldi. bu 10 maçta hep 1. ve 2. oldum aynı zamanda EDO sayım ortalama maç başına 4-5 arasıydı.Bana verdiği lig Supreme master.11. maçımı kazandığımda Global Elit olmuştum.Birazcık daha iyi performans göstermiş olsaydım 10. maçın sonunda Global Elit olabilirdim. Başka smurf hesabımda 10. galibiyeti aldığımda yanılmıyorsam 5 civarı malup oldum ve efsane kartal başladım.1 maç kazandım usta efsane kartal oldum.Kaybederken bile 1. 2. sırada ve edo yüksekti.
Bildiğim kadarıyla böyle arkadaşlar.Eksik veya yanlış kısım varsa bilen arkadaşlar beni düzeltirse sevinirim.
yild0Y
kullanıcısına yanıt
Konuyu kapatmış. Kalkın gidelim
yild0Y
kullanıcısına yanıt
Bugüne kadar hiç maç kazanıp düşen yada maç kaybedip lig atlayan görmedim. Max 3-4 loseda düşürüyor benim gördüğüm bazen 1 loseda bile düşürüyor. Lig çıkma olayı zaten tuhaf 11 maçta çıkamayan gördüm 1 maçta çıkan gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Bugüne kadar hiç maç kazanıp düşen yada maç kaybedip lig atlayan görmedim. Max 3-4 loseda düşürüyor benim gördüğüm bazen 1 loseda bile düşürüyor. Lig çıkma olayı zaten tuhaf 11 maçta çıkamayan gördüm 1 maçta çıkan gördüm.
Dostum değindiğim noktada burda.MAç değil Raund önemli.Raund içinde yaptıkların sıralamayı 1. 2. sırada bitirmen edo alman.Düşme veya çıkma olayında puanın sınırda ise gerçekleşiyor.
arkadaşı 10 5 ile mg1 e attı dün akşam ama benle giriyordu rakip hep nova 4-mg seviyesinde geliyordu zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme