Şimdi Ara

CS:GO ranked giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "You must gain at least "private rank 3" CS:GO profile rank before participating in competitive matchmaking."

Bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?

• You must gain at least "private rank 3" CS:GO profile rank before participating in competitive matchmaking.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu anlayabilecek kadar ingilizcen yoksa oyun içinde adamlarla nasıl iletişim kuracaksın acaba?
  • Rank maçlarına girmen için en az 3 lvl Olman lazım( yeni gelen lvl sistemi)

Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Bunu anlayabilecek kadar ingilizcen yoksa oyun içinde adamlarla nasıl iletişim kuracaksın acaba?

5 Türk takım halinde girebilir.

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem deathmatch oynayın hocam bol bol , aim trainig maplerde çalışın , stream izleyerek haritaları öğrenin sonra forumdan 5 arkadaş bulup girersiniz.İletişim gerçekten önemli ingilizce yoksa arkadaşların dediği gibi çok sıkıntı yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Bunu anlayabilecek kadar ingilizcen yoksa oyun içinde adamlarla nasıl iletişim kuracaksın acaba?

Kardeşim anladım fakat steam leveli mi ne leveli onu anlamadım 1 aydır girmiyorum oyuna. Ne bu saldırgan tavırlarınız anlamıyorum keleşim şu anda şimdiye kadarda hiç iletişim problemi yaşamadım. Ayrıca genellikle 5 arkadaş giriyoruz gerekte kalmıyor.
  • Steam leveli değil, bir ara rank sistemi getirdiler oyuna. Son patchte de ranked oynamak için Rank 3 olma zorunluluğu geldi. DM falan oyna yükselir rankın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer modlarda verilen xpler 40-50 ayrıyetten bir zevki yok rekabetçi kadar. 40 oyunla nova3 oldum devam etmem için 40 oyun daha atıp seviye 3 olmam gerekiyor saçmalığa bak.
  • Bu sistem çok saçma cs go belki 400 saatim var level sistemi geldikten sonra oynamadım ve şuan giremiyorum oyuna 400 saat cs go belki 390+ saati rekabetçidir belki daha fazla valve diyor ki 2 3 hafta oynayamazsin izin vermiyorum diyor çok saçma amaçları farklı olabilir ama cs go da 400 saatim varken beni engellemese iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksquawk

Bu sistem çok saçma cs go belki 400 saatim var level sistemi geldikten sonra oynamadım ve şuan giremiyorum oyuna 400 saat cs go belki 390+ saati rekabetçidir belki daha fazla valve diyor ki 2 3 hafta oynayamazsin izin vermiyorum diyor çok saçma amaçları farklı olabilir ama cs go da 400 saatim varken beni engellemese iyidir

orasi biraz sacma ama yapacak bir sey yok. para kazanma politikasi.
    6 saatlik dm oyunuyla 3 lvl olunuyor anca. 35-40 oyun tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 13 Haziran 2015; 16:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.