Şimdi Ara

Cs go pro oyuncu olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro bir oyuncu nasıl olabilirim ? arkadaşlarımla cs oynadım aimimin çok kötü olduğunu söylediler şimdiden kendimi geliştirmeye başlasam kaç yılda pro oyuncu olabilirim ?

Şu anki oyun performansım:
    https://www.youtube.com/watch?v=_5EXvpyROiQ
    https://www.youtube.com/watch?v=3bsxBS-0TKg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 26 Eylül 2015; 16:15:45 >

• 10 yıla olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro oyuncuyu bırak da kartal rütbesine gelmek için en az 700-800 saat oynaman lazım. Bu süre zarfında hem aimini geliştirmiş olursun hemde taktiksel anlamda ve haritalarda sis bombası kullanmayı öğrenirsin. Basit eğlence maçlarında iyi skorlar almadan rekabetci maça girme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizzy24 -- 26 Eylül 2015; 2:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanki rank sistemine göre max 5-6 aya eagle master- supreme arası olursun üstüne çok düşersen oyunun global de olabilirsin. rank sistemi iyice sıçmış durumda son vac dalgalarından sonra.(hiç cs oynamadığını varsayarak söyledim önceden cs go tecrüben varsa daha kısa sürede geliştirebilirsin kendini.)
  • Sadece 128 Saat'te Legendary Eagle Oldum.Birazda senin istediğin ve kabiliyetine bağlı.Ne kadar vakit geçirdğin değil vaktini nasıl geçirdiğin önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy24

Pro oyuncuyu bırak da kartal rütbesine gelmek için en az 700-800 saat oynaman lazım. Bu süre zarfında hem aimini geliştirmiş olursun hemde taktiksel anlamda ve haritalarda sis bombası kullanmayı öğrenirsin. Basit eğlence maçlarında iyi skorlar almadan rekabetci maça girme bence.

Şu an baktım 3 yılda 154 saat oynamışım cs goyu günde 2-3 saat oynuyorum ozaman hesaba göre ancak 1 yılda o rütbeye gelebilecem.
  • Bu arada şu anki oyun performansımdan bir örnek:
    https://www.youtube.com/watch?v=_5EXvpyROiQ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en komiği rütbe ile pro oyuncu olma kavramlarını yan yana koymanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainrose743

Sadece 128 Saat'te Legendary Eagle Oldum.Birazda senin istediğin ve kabiliyetine bağlı.Ne kadar vakit geçirdğin değil vaktini nasıl geçirdiğin önemli

Son 1 aydır verimli vakit geçiriyorum şu ana kadar 154 saat oynamışım tabi bu 154 saatin %75'ni verimsiz oynadığımı düşünüyorum bundan önce hep csyi 6 ay oynayıp daha sonra 6 ay ara vererek oynuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Sadece 128 Saat'te Legendary Eagle Oldum.Birazda senin istediğin ve kabiliyetine bağlı.Ne kadar vakit geçirdğin değil vaktini nasıl geçirdiğin önemli

Son 1 aydır verimli vakit geçiriyorum şu ana kadar 154 saat oynamışım tabi bu 154 saatin %75'ni verimsiz oynadığımı düşünüyorum bundan önce hep csyi 6 ay oynayıp daha sonra 6 ay ara vererek oynuyordum.

Kendini geliştirmek istiyorsan sürekli aktif olarak oynaman gerek.Zaman zaman ara verebilirsin ama uzun bir süre ara verdikten sonra gelen yenilikleri bilemeyeceğin için paslanırsın.Oynadığın oyunlardan kendine ders çıkar

• quote:

quote:

quote:

Kendini geliştirmek istiyorsan sürekli aktif olarak oynaman gerek.Zaman zaman ara verebilirsin ama uzun bir süre ara verdikten sonra gelen yenilikleri bilemeyeceğin için paslanırsın.Oynadığın oyunlardan kendine ders çıkar

Aktif olarak oynamaya devam edeceğimde bu defa korkuyorum mesela 700 saat oynarsam aimim halen gelimemiş olursa diye ben sürekli 2-3 arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşlarımdan birisi pro oyuncu o bana taktik falan veriyo oynarkene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aktif olarak oynamaya devam edeceğimde bu defa korkuyorum mesela 700 saat oynarsam aimim halen gelimemiş olursa diye ben sürekli 2-3 arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşlarımdan birisi pro oyuncu o bana taktik falan veriyo oynarkene.

O senin arkadaşının prolugu :D Senin yapabileceklerinle onun yapabildikleri aynı değil.Sen biraz daha üstüne düşersen oyunun daha iyi bile olabilirsin.Bırak istersen 1000 saat oynadıkttan sonra pro ol.Rütbeyi sen kafana takma.Sen iyi oynadıktan sonra onun pek bir önemi yok.Sen iyi olduktan sonra oda yükselir.

• Aim yüzde 30 etkiler. Nerde ne yapacağını bilmek. Oyunu okumak, duracağın yeri bilmek çok çok önemli. Benim 800 saat oynama sürem var hayatımda cs oynamamisken kendimi oyunun içinde buldum silver 1 başlayıp le ye kadar yükseldim.
    Bazen ayni rütbede fakat saati az oyun bilgisi çok düşük elemanlara denk geliyorum. Harbiden çok üzücü. Dust2 den başka harita acmayin mi dersin ak kullanamiyorum diyenler mi dersin. Uçar gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O senin arkadaşının prolugu :D Senin yapabileceklerinle onun yapabildikleri aynı değil.Sen biraz daha üstüne düşersen oyunun daha iyi bile olabilirsin.Bırak istersen 1000 saat oynadıkttan sonra pro ol.Rütbeyi sen kafana takma.Sen iyi oynadıktan sonra onun pek bir önemi yok.Sen iyi olduktan sonra oda yükselir.

Amacım zaten iyi oynamak hatta başarabilirsem pro oyuncu olmak.

• Zamanla oda olur .
  • Pro oyuncu olana kadar ekstra yabanci dil yapsaniz hayatta daha fazla karsiligini bulabilirsiniz.

Bu kadar pro oyuncu varken gerek yok.

Sadece zevk almaya bakin. Ha rutbe yada ii oynamak onemlimi tabiki onemli ama onvelik oyun zevki ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Pro oyuncu olana kadar ekstra yabanci dil yapsaniz hayatta daha fazla karsiligini bulabilirsiniz.

Bu kadar pro oyuncu varken gerek yok.

Sadece zevk almaya bakin. Ha rutbe yada ii oynamak onemlimi tabiki onemli ama onvelik oyun zevki ;)

Aynen katılıyorum.1. Yabancı diziler 2.Si bu oyun ingilizcemi geliştirmemde yardımcı oluyor
  • Zamanınıza yazık.
  • Su oyuna verdigim zamanlarla uzaya inip ckardm.

Yeri geldi, tuvalete gitmedik. Neymis bgn rekabetci varmis vs vs. helede uc bes cs go hastasi arkadasda varsa ayvayi komple yiyosun.

Artik yapcak bsi yk.

Ama koskoca adam olduk, kendimi bldm bileli cs olmasa baska oyun o olmasa baska oyun. Bazen hastamiyim diorm yni :)

• Bak 700 800 oynamana gerek yok. Kendine bir takım kur. Onlarla beraber 100 saatte kuşları rozetleri dizersin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.