Şimdi Ara

CS GO PING SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Faceit tum sunucularda 50-60 ping mm tum sunucularda 120-130 ping bence genel bir sikinti var. Nasil duzelicek bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakın şöyle söyleleyim. Ankara'da büyük bir bomba olayi olmuştu. ben her maçı 60 pingle oynarken o gün aniden pingler 150 ye fırladı b günede kadarda inmedi.
    Hele hele son günlerdeki bu olaylar yüzünden iyice zıvandan çıktı. Sorunu nasıl çözücez bilmiyorum ama bence valveden değil bizim ülkemizde bazı portları ya kapattılar yada yavaşlattılar.
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    bu oluyor evet fakat 3. 4. seferde maça girebiliyorsun. eskisine göre biraz daha zor ama pingin düşük oluyor işte
  • Aiko A kullanıcısına yanıt
    Yaptım kardeşim olmadı ya.. Bugün modemi iade ettim vereceğim ceza 180tl ye düştü tekrar. Bugün Superonline VDSL 24Mbps 75GB aboneliği başlatıcam. Geldiğinde de Uydunetten ebediyen kurtuluyorum..
    || ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" 1080p 1MS 180Hz G-SYNC || ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX || INTEL Core i7 8700K || ASUS ROG STRIX 1080 Ti 11GB OC EDITION 352Bit GDDR5X || GSKILL TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz CL15 || CORSAIR H115i 280mm Extreme Performance || SAMSUNG 960 EVO 250 GB M.2 SSD 3200/1500 || SAMSUNG 860 EVO 500 GB SSD || Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB || CORSAIR Graphite 780T White || EVGA Supernova 850 G2 80 GOLD Full Modüler || BENQ ZOWIE EC2 2020 Mouse || BENQ ZOWIE Camade II || STEELSERIES QcK Heavy MousePad 6mm || CORSAIR VOID USB RGB 7.1 White Gaming Headset ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Yaptım kardeşim olmadı ya.. Bugün modemi iade ettim vereceğim ceza 180tl ye düştü tekrar. Bugün Superonline VDSL 24Mbps 75GB aboneliği başlatıcam. Geldiğinde de Uydunetten ebediyen kurtuluyorum..

Ping olayı biraz şans işi sanırım Siz uydunette yüksek ping alıyorsunuz, arkadaşım ortalama 40-60 ping ile oynuyor Uydunet bağlatısıyla.
    Pingi yüksek olanlar hangi IP bloklarından düşük ping aldığını tracert komutu ile görüp, yukarıda ki yöntemi yapabilirler. Oyun bulması can sıkıyor fakat bir nebze oynanabilir pingler geliyor

Yarım saat sonra gelen edit:

Ay sonu yaklaştığı için TTNet Roketi aktif ettim, IP engellemesini kaldırdım ve pingler...

CS GO PING SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 24 Şubat 2016; 14:44:33 >

• önceden kaç ping alıyodun dostum. Şu anda bende 180 civarı eu east ve west diğerlerini söylemiyorum bile.
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • 70 pingden yukarı görmüyordum bugüne kadar, bugün 300den aşağı inmiyor ping. Sebebi ne acaba? CS sunucusuyla ilgili değil, speedtest'te bile minimum 260 ping sonucu veriyor.

Orijinalden alıntı: stf11

önceden kaç ping alıyodun dostum. Şu anda bende 180 civarı eu east ve west diğerlerini söylemiyorum bile.

Dostum ping düşmesinin roket ile olmadığına kanaat getirdim. Neden dersen 2 arkadaşta daha aynı durum var ve pingler şu an üçümüzdede 75-90 arasına düşmüş durumda. Daha düne kadar değerler ortalama 120-150 arası değişiyordu (IP Blok olayı devre dışıyken)

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: stf11

önceden kaç ping alıyodun dostum. Şu anda bende 180 civarı eu east ve west diğerlerini söylemiyorum bile.

Dostum ping düşmesinin roket ile olmadığına kanaat getirdim. Neden dersen 2 arkadaşta daha aynı durum var ve pingler şu an üçümüzdede 75-90 arasına düşmüş durumda. Daha düne kadar değerler ortalama 120-150 arası değişiyordu (IP Blok olayı devre dışıyken)

aynen bunu yazdıktan sonra bakım dedım 80 msye düşmüş birden 2 maç attım hemen. özlemişim mm yi.

bence bu tt'den kaynaklı.. zaten bütün internet servisleri tt nin altyapısını kullanmıyor mu?

• Arkadaşlar şuan Superonline 24MBPS 75GB VDSL kullanıyorum. Hemen hemen her oyunda 60-75 arası ping ile oynuyorum. Türk sunucu açılacak diye söylentiler var bilmiyorum doğru mu eğer doğruysa ping değerlerimiz daha da düşer diye umuyorum.
    || ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" 1080p 1MS 180Hz G-SYNC || ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX || INTEL Core i7 8700K || ASUS ROG STRIX 1080 Ti 11GB OC EDITION 352Bit GDDR5X || GSKILL TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz CL15 || CORSAIR H115i 280mm Extreme Performance || SAMSUNG 960 EVO 250 GB M.2 SSD 3200/1500 || SAMSUNG 860 EVO 500 GB SSD || Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB || CORSAIR Graphite 780T White || EVGA Supernova 850 G2 80 GOLD Full Modüler || BENQ ZOWIE EC2 2020 Mouse || BENQ ZOWIE Camade II || STEELSERIES QcK Heavy MousePad 6mm || CORSAIR VOID USB RGB 7.1 White Gaming Headset ||
  • Ben de uydunet kullanıyorum ping genellikle 60 70 civarında oluyor ama oyunda kasma vs olmuyor nedense adamı vurunca ölüyor her neyse size tavsiyem ZN İLE BİTEN YENİ MODEMİ alın ve kablolu olarak oynayın yani ethernet kablosuyla oynayın.Wifi de oynarsanız ping her zaman artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.