Şimdi Ara

cs go oyun içi düşük fps (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samko100

quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

Oyunun açılış komutlarına -novid -high -thread 4 ekler misiniz? Ek olarak konsola cl_forcepreload 1 yazın. Steam'i yönetici olarak çalıştırın tüm ayarları en düşüğe alın, mümkünse AA gibi faktörleri de kapatın son olarak konsola tekrar max_fps veya fps_max'tı tam hatırlamıyorum onun doğrusunu;

fps_max 120 formatında girer misiniz?
    Dilerim çözer, olmazsa bir iki önerim daha olacaktır.

fps_max komutu oyuna her girip çıktığımda 59 oluyordu.fps_max'ı 300 yaptım ve ana menüde fps 115 olarak göründü.maç başlama ekranında ise fps 290'lara yükseldi.maç esnasında ise 90-58 fps arası oldu.birde pil seçeneklerini yüksek performans yaptım.gerçekten teşekkür ederim.dahada arttırmam için önerebileceğiniz birşey varmı ?
     cs go oyun içi düşük fps cs go oyun içi düşük fps

Ne demek rica ederim, amacım herkese daha güzel bir oyun performansı ve deneyimi sunmak. Yapabileceğiniz bundan öte kalan tek şey çözünürlüğü düşürmek ancak laptop ekranınız 60Hz ise 60FPS'in üstünü zaten görüntüleyemeyecektir.

Şu anki değerleriniz akıcı bir performans sunar size ancak siz dediğimi yapın FPS sınırını 140 tutun. 300 biraz fazla yüksek çıkıp inmeye kafa yormasın yavrucağız.

Ekleme: Pilde oynamıyorsanız enerji koruma modunu devre dışı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cake -- 27 Ocak 2015; 10:10:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Cake kullanıcısına yanıt
    herşey için teşekkür ederim.birde oyuna her girip çıktığımda fps_max 59 oluyor nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

herşey için teşekkür ederim.birde oyuna her girip çıktığımda fps_max 59 oluyor nasıl düzeltebilirim?

Rica ederim, mesajın sonuna ekleme diye bir şey yazdım onu da okuyun mutlaka.

Kullandığınız cfg dosyasını autoexec.cfg olarak /csgo/cfg/ klasörüne atın ve içine fps_max 120-140 artık ne isterseniz onu ekleyin. Kullandığınız bir cfg yoksa sadece bu satırı yazıp autoexec.cfg dosyası oluşturabilirsiniz.

enerji tasaarufu modunu devre dışı bıraktım.dediğinizi yaptım fps_max artık sabit 140'ta peki fps_max_menu diye bir komut daha var bunu 140 yapmama gerek varmı ?(sanırım ana lobideki fpsyi arttırıyor)
  • quote:

enerji tasaarufu modunu devre dışı bıraktım.dediğinizi yaptım fps_max artık sabit 140'ta peki fps_max_menu diye bir komut daha var bunu 140 yapmama gerek varmı ?(sanırım ana lobideki fpsyi arttırıyor)

Menü olan menüdeki fps sınırınız, menüde FPS'in açıkçası hiçbir etkisi yok. 60 yapabilirsiniz.

Ancak fps_max'ı mutlaka 140 veya 120 koyun.

herşey için sağolun.sorunum artık çözüldü.
  • quote:

herşey için sağolun.sorunum artık çözüldü.

İyi eğlenceler, güzel oyunlar.

• Ayrica cs go ayarlarindañn çoklu cpu kullanimini etkin yapin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.