Şimdi Ara

CS:GO No-Steam Türk Server Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bi haftadır Türk server arıyorum oyunu ruslarla oynamaktan bıktım. CS:GO'yu malesef crackli indirdim bu sebeple steam serverlara bağlanamıyorum. Bildiğiniz & oynadığınız No-Steam Türk server var mı acaba?



  • 10 Lira lan oyun altı üstü 10 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_king

    10 Lira lan oyun altı üstü 10 lira

    10 değil 24 liraymış ama ben 75-90TL civarındadır diye tahmin ediyordum. Yani bu kadar ucuz olduğunu gerçekten bilmiyordum daha önce steame hiç bakmadım. Ben de bir yazılımcı olarak elimden geldiğince lisanslı yazılım kullanırım fakat oyun konusunda bu bilinç hala oturmuş değil. Hiç bi zaman CS tutkunu olmadım artık düşünün ki oyunu parayla satın almak aklımın ucundan geçmedi. Bikaç video izledikten sonra bir deneyim dedim indirdim baya sardı bu sebeple böyle bi arayışa girdim.

    Kısa kesmek gerekirse sorumun cevabı bu değildi ama şu an bu serzenişiniz üzerine oyunu steam üzerinden satın aldım indirmesi devam ediyor. Zaten non-steam hiç bi türk sunucu da yokmuş bütün webi didik didik ettim. :)
    Teşekkür ederim.




  • Hocam keşke bu kadar aceleci davranacağınıza internete biraz baksaydınız web'de bi sürü gift code satılıyor 10-15 TL civarında :) Neyse hayırlı olsun şimdiden, eğer oynarken tek kalmayım arkadaş olsun yanıma isterseniz ekleyin yardımcı olmaya çalışırım

    Steam ID: fuXest
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.