Şimdi Ara

CS:GO Master Guardian hesap alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi 50tl olması kaydıyla daha başka oyunlar varsa fiyatta konuşuruz üstüne unranked tonla skin ve herolu lol hesabı verebilirim



  • dostum ben hesap yapıp rütbe kasıp satıyorum. orijinal rütbem lem olmasına rağmen lanet olası ruslar ve boosted 15 yaşındaki ergenler yüzünden supreme olamıyorum, yoksa supremeleri de ezmişliğim var. neyse, şu an elimde hesap var, 22 saat play 10 win lem rütbe. temiz hesap hack mack yok ama reportlanmış olabilir, smoke tarıyorum rastgele salak herif önünden geçiyor hs yiyor hack diye ağlıyor, öyle gavatlar reportlamış olabilir. ama hack falan kullanılmadı, maçları da izlersen salak salak öldüğüm çok el var yani. fiyatım da 8 key.

    ulaşmak için buradan yazmak yerinehttp://steamcommunity.c...iles/76561198067413353/ buradan eklersen sevinirim. buraya pek bakmıyorum çünkü.

    iyi günler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alaigador

    dostum ben hesap yapıp rütbe kasıp satıyorum. orijinal rütbem lem olmasına rağmen lanet olası ruslar ve boosted 15 yaşındaki ergenler yüzünden supreme olamıyorum, yoksa supremeleri de ezmişliğim var. neyse, şu an elimde hesap var, 22 saat play 10 win lem rütbe. temiz hesap hack mack yok ama reportlanmış olabilir, smoke tarıyorum rastgele salak herif önünden geçiyor hs yiyor hack diye ağlıyor, öyle gavatlar reportlamış olabilir. ama hack falan kullanılmadı, maçları da izlersen salak salak öldüğüm çok el var yani. fiyatım da 8 key.

    ulaşmak için buradan yazmak yerinehttp://steamcommunity.c...iles/76561198067413353/ buradan eklersen sevinirim. buraya pek bakmıyorum çünkü.

    iyi günler

    dostum max 50 tl mg rütbeli hesap temiz olacak sonradan ben e-postasını üstüme alıcam ama biri çıktı 40 dedi şimdi 8key7den 56 yapar bilemedim şimdi




  • Excuti E kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin dostum, benden genelde alan arkadaş keyleri ucuza temin ettiğinden bana da fazla key veriyor olabilir. o yüzden ben 8 key dedim, karar senin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Excuti

    Başlıkta belirttiğim gibi 50tl olması kaydıyla daha başka oyunlar varsa fiyatta konuşuruz üstüne unranked tonla skin ve herolu lol hesabı verebilirim

    Mg2 hesap var içinde kan tazısı 3-5 liralık envanter ve fm 2015 var teklifin nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.