Şimdi Ara

Cs:Go Karambit Crimson Web Satılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aslında satma niyetinde değildim fakat acil paraya ihtiyaç duyduğum için bıçağımı satmak istiyorum, ilgilenen arkadaşlar olursa lütfen Steam aracılığıyla veya forumdan bir şekilde ulaşırlarsa sevinirim.
    Steam id: krypton1te
    Knife: Karambit Crimson Web (field-tested). Steam pazar fiyatı 850-800 civarı oynamasına rağmen. Ben 700-650 civarı satmayı düşünüyorum. ciddi alıcılar lütfen ulaşsın. Teşekkürler
    item transferinde önce parayı istiyorum, bilginize.

Cs:Go Karambit Crimson Web Satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenAkyüz -- 28 Şubat 2016; 17:10:54 >

• %70 civarında satılıyor burda bıçaklar. 800 desen 560 tl eder . senin dediğin fiyatlara satmak hayal.
  • burda nasıl satılıyor bilemem akfitf bir forumcu değilim o yüzden yanlış yapmış olabilirim. yalnız 650'ye coktan teklif geldiginden bu fiyata satılır diye koydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenAkyüz

burda nasıl satılıyor bilemem akfitf bir forumcu değilim o yüzden yanlış yapmış olabilirim. yalnız 650'ye coktan teklif geldiginden bu fiyata satılır diye koydum..

650ye satınız o zaman :)
  • floatı nı yazsan iyi olur oraya önemli olan floatı 1.5 de olabilir 3.0da
  • Kızıl ağ patternde üzerindeki ağ larda değer katıyor bunları belirtmenizde fayda var.Ayrıca float değeride önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.