Şimdi Ara

CS GO Kan Tazısı Operasyonu [YARDIM] [ACİL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. kan tazısı görevlerim kapalı bu neden olabilir ?? görevlerimi yapıyordum ama bi kaç hafta girmedim bakatım göreve girmek için kapalı bu neden oluyor nasıl tekrar aktif durumda olur ??

neden kapandı bi zamanlaması falan mı var?

• Bitti hocam görevin süresi belirli bir süre veriliyor görevlerin yapılması için.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    yapma ya ee ben o verilen süreye kadar mı hepsini yaptım yaptım yapamadım öyle kalıyor yani hee
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Evvet.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    tühh bu iyi olmadı bak.. bazılarının kan tazısı simgesi farklı oluyor o görevlerini ilerleme seviyesinden ddolayı mı başka görev veren bişey daha alabiliyor muyuz ??
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Evet 9 yıldız toplarsan gümüş 12 falan toplarsan altın veriyordu galiba.
  • Geçen ay görev bitti. Artık herhangi bir görevini yapamazsın.
    Simgelerde ki farklılık ise arkadaşlarında dediği gibi yıldız toplama ile alakalı. 9 Yıldız ile Gümüş Renkte oluyordu. 12-13 Yıldız ile Altın oluyordu.
    Artık yeni Jeton bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    yapma ya tühh bilseydim böyle süreli olduğunu baya bi yapardım kötü oldu bak artık yeni jeton falan gelir mi böyle görevli ?? alacam vallahi eğlenceli oluyordu.. bide süre olmasa güzel olacak ama...
  • 12 yıldızda nasıl altın oluyor. Ben 18 yıldızda altın yaptım.
  • Hepsinin belirli bir süresi oluyor. Aslında altın yapmak için yeterli süre fazlası ile vardı.
    Ya geç aldın ya da pek üzerine olmadın. Ben yazın 1 ay hiç girememe rağmen altın yapmayı başardım. Çok zorluğu yoktu.
    Yeni jeton kesin bir açıklama yok fakat Kış için çıkan jetonlar her zaman oluyor. Muhtemelen kasım en geç aralıkta çıkar gibi geliyor.

Altın için gerekli Yıldızlar değişiyor sanırım. Bende 13te olacak yazıyordu. 12 olanda var 14 olanda senden 18 duydum.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Direk yıldıza oynarsan 12 veya 13 yıldızda altını veriyordu.
  • Benimde araya gitti öyle. Boşuna para verdik. Hiçbir şey de düşmedi.
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    aynen nasıl olsa görevleri istediğim zaman yaparım diye arada sırada giriyordum 4 yıldızım vardı sadece meğüerse durum böyleymiş yoksa 10+ yıldız yapardım eğlenceliydi de görevleri.. bide arada işlerim falan olunca oyuna giremedim ondan böyle oldu bak tühh.. üzüldüm şimdi
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    görev süresi son bulunca item düşme olasılığıda düşüyor mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

Sanmıyorum ama bilen birine sorun. Oynamıyorum zaten uzun süredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

Görev varken cobblestone,tanrilar ve insanlar koleksiyonlarından çok item düşüyordu. Simdi kötü koleksiyonlardan düşüyor çarşamba günleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gojowczyk kullanıcısına yanıt
    bende fark ettim ya epeydir item düşmüyor görevler varken üç defa 7 tl lik item düştü kasalardan da çok düşüyordu ama şimdi silah hiç düşmedi 2 haftadır falan.. kasa ise nadiren..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.