Şimdi Ara

Cs Go İndir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cs go yu nasıl indircem . Online oynamak için yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steam indirip 24 TL'ye satın alman gerekiyor.
  • Mineistan kullanıcısına yanıt
    Değermi sence ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

cs bu :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Az önce maçtan çıktım. Oyun ne için oynanır? Tabiki eğlenip mutlu olmak için, streslerden arınmak için ama ben bu Ruslarla, Smurflerle, Hacklerle, Recoil atamayıp yürüyüp Pistolu olan adama ölüp raund kaybettirenle artık şu oyun benim için bir stres kaynağı. 24 Liraya değer oyunun içeriği, oynanışı, farklı şeyleri. Fakat şu oyunculara gelince 24 Lira zaten az bir para. Veledin, Hackin, Smurf'ün zaten en az emin ol 2-3 hesabı vardır. İnsanı kanser ediyor şu oyuncular. Kim oyunun bitmesini ister? Eğlendiği bir oyunun bitmesini hiç kimse istemez. Ancak bazen öyle adamlar geliyor ki, oyun bitsin de rahatlayayım diyorsunuz. Bazende o kadar iyi ve düzgün adamlar geliyor, keşke bitmeseydi daha çok oynasaydık diyorsunuz. İşte böyle adamları kaçırmayıp 5 kişi girmediğiniz sürece kanser olmaya zaten devam edeceksiniz. O yüzden arkadaşlarla oynamak için süper bir oyun. Mesela bazen operasyonlar oluyor, şuan da hali hazırda devam eden var bu arada, onlar çok eğlenceli oluyor. Smurflerden, Veletlerden vs. uzak süper bir eğlence oluyor. Gemini adında arkadaşlarınızla yapacağınız Bombsite koruma görevleri oluyor. Oynarken eğleniyorsunuz. Sonuç olarak eğer 5 kişi girecekseniz kesinlikle almanız gereken bir oyun tavsiye ederim. Yok ben tek kişi oynuyorum diyorsanız sakın 4 kişi daha toplamadan almayın. Umarım buraya kadar okumuşsunuzdur. Teşekkürler.

• Mineistan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go yayını
    8 yıl önce açıldı
    Cs Go Bas Konuş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.