Şimdi Ara

CS:GO ince aim taktiği falan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 16-17 yaşlarında ki bayan bir arkadaşın oyuna davet etmesi üzerine kırmayıp oyununa girdim. Daha önce hiç oyuna girmemiştik ilk defa. Girdik küfürler havada uçuşuyor. Tilt oldum hayliylen. Low Tunel'den yukarıya dogru çıkıyorum. Karşıda 1 kişi var biz 3 kişiyiz. Çıkarken flash attım ne olur ne olmaz öldireyim diye. Kimse yok yavaşlayarak sağ taraftakı köşeye baktım. Kızda dedi ki bombayı kuruyor koş. Gidiyorum bombaya adam t side'den beni vurdu. Bana hakaretler savuruyorlar ne biçim oynuyorsun falan.

Konuya gelecek olursak ;

Aim'imi geliştirip keleş gibi çok fazla seken silahlara hakim olmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Hangi maplarda antreman yapmalıyım?

• bu nasıl bi konu lan sesli güldüm :DDD
  • aim botz , fast aim/reflex training , traning_csgo2 (gibi bişeydi hatırlamıyorum tam)
    ve community serverlardan ffa dm ile aimini geliştirebilirsin.

Ak yi ben şöyle kullanıyorum : hep kafa hizasında gezdir xhairini ve adamı görünce kafadan aşşa doğru çekiyorum xhairi genelde ölüyor ama ölmessede sprayi devam ettiriyorum.recoil master haritasında da sprayi öğrenebilirsin.
  • Hocam bilardo mu bu
  • Ben su terazisi kullanıyorum ince ayarlar için şahsen sizede öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorDragon31

Ben su terazisi kullanıyorum ince ayarlar için şahsen sizede öneririm.

+1

#Kendi içinde iç çekişme yaşayan insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorDragon31

Ben su terazisi kullanıyorum ince ayarlar için şahsen sizede öneririm.

Onu demek İstemiyorum gözüm. Hani çözünürlüğü küçültüp rakipleri büyüttüğü gibi taktikler.

Mesela mouse yi çok fazla hareket ettiren biri olaraktan sensivityi 2.2 yapıp adın üstünde durmasını sağladım aiminin.

Zaten taktik veya antrenman haritası rica ettim sizden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Uncharted 3'de oto aim yok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogangs

aim botz , fast aim/reflex training , traning_csgo2 (gibi bişeydi hatırlamıyorum tam)
    ve community serverlardan ffa dm ile aimini geliştirebilirsin.

Ak yi ben şöyle kullanıyorum : hep kafa hizasında gezdir xhairini ve adamı görünce kafadan aşşa doğru çekiyorum xhairi genelde ölüyor ama ölmessede sprayi devam ettiriyorum.recoil master haritasında da sprayi öğrenebilirsin.

Kafa mesafesini tahmin ediyorum, ona göre tutuyorum hatta siktiktan sonra aimi yavaş yavaş aşağıya indiriyorum sekmesin diye. Orta mesafe alanda ise rakip tek tek sıkarak vurayım derken ben oluyorum.

• ben de tilt oldum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ben de tilt oldum şu an.

Daha bunlar başlangıç. B ye gidiyorum 2 kişiyiz, bomba kuruldu. Bana diyor ki carda. Emin misin diye sorunca Evet dedin cara flaş atıp ilerledim adam beni b kutunun ordan vurdu.. Sonra anama küfür ediyor, kör müsün diye

• Yazdıklarınla, konuya gelicek olursak kısmında bahsettiklerinin birbiriyle alakası yok dostum ama yinede bir kaç tavsiyede bulunayım. 4:3 ekran genişliği ve 1024 768 çözünürlüğü 1920 1080 monitöre yaydırarak oynarsan adamlar yana ve üste doğru genişler aim alman kolaylaşır böylece. Crosshair içinde atölyede bir map var şuan mobildeyim link atamıyacağım ama ararsan bulursun.

• kalın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowley12

Yazdıklarınla, konuya gelicek olursak kısmında bahsettiklerinin birbiriyle alakası yok dostum ama yinede bir kaç tavsiyede bulunayım. 4:3 ekran genişliği ve 1024 768 çözünürlüğü 1920 1080 monitöre yaydırarak oynarsan adamlar yana ve üste doğru genişler aim alman kolaylaşır böylece. Crosshair içinde atölyede bir map var şuan mobildeyim link atamıyacağım ama ararsan bulursun.

Monitörüm 1366x768

• Adam flaş atmadan giremiyor biryere
  • quote:

Orijinalden alıntı: RR Xl Whatever

Adam flaş atmadan giremiyor biryere

işi ciddiye alıyoruzhocam :D
  • Sadece kafadan vurulabilen ölüm maçı serverları var, oraya girip başta biraz tokatlanacaksın ve zamanla gördüğüne hs atacak kıvama geleceksin. Düzenli girersen 2 ay sonunda çok rahat ve güzel hsler atmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Sadece kafadan vurulabilen ölüm maçı serverları var, oraya girip başta biraz tokatlanacaksın ve zamanla gördüğüne hs atacak kıvama geleceksin. Düzenli girersen 2 ay sonunda çok rahat ve güzel hsler atmaya başlarsın.

Neresi orası hocam

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    178.151.38.193:28015
    62.210.207.131:27018
    46.174.50.132:27015

bunlar ve bunlar gibi topluluk sunucuları
  • quote:

Hocam monitörüm 1366x768.

Bu 4:3 yapıp ekrana birşeyler yapıp genişletiyorlar. Onu nasıl yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Hocam monitörüm 1366x768.

Bu 4:3 yapıp ekrana birşeyler yapıp genişletiyorlar. Onu nasıl yapacağım

Nvidia Denetim Masası>Ekran>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla>Oyun ve programlar ayarlara garışmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.