Şimdi Ara

CS:GO Ilk Ace'm Yorumlarınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada bir öylesine oynuyordum cs:go'yu mouse'um dandikti kayıyordu falan. Yeni mouse alınca daha çok oynamaya başladım buda ilk ace'm yorumlarınızı bekliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=3Wlc1pvRGkk

• eline sağlık ama yanlış anlama karşındakiler uzman bot bile değil :)
  • Teşekkür ederim. Yeni başladım ranked atmaya zaten daha unrankedım karşıdakilerde 3 yıldız falandı pek bilmiyorum rütbeleri :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 6 Temmuz 2015; 1:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Teşekkür ederim. Yeni başladım ranked atmaya zaten daha unrankedım karşıdakilerde 3 yıldız falandı pek bilmiyorum rütbeleri :D

Onlar o rütbeleri şans eseri almıştır hocam, silver gibiler awp karşısında oturarak ateş ediyor filan komik yani.. Seninde kendini geliştirmen gerekli, dürbün açıp hareket ediyorsun ileride sorun yaşarsın alışkanlıksa vazgeçmeni öneririm :) iyi oyunlar.
  • hayırlı olsun

çok titrek kullanıyorsun mouse'u, burdan 1 seviye yüksekte bile o titreklikle adam vurman zor, nerdeyse cross'u adamın üzerinde tutamıyorsun. sens yüksek heralde onu biraz daha düşürerek oynamaya alış

rakiplerin zayıf oldugunu arkadaşlarda belirtmiş. oyunun genel oynanışına biraz daha alışman, sağa sola gidiş zoom açma vs. hareketlerini daha dogallaştırman lazım.
  • Teşekkür ederim yorumların içi deniyecem tavsiyelerini 2 maç kazanınca 20 saat ban yiyorum o aradada sürekli deathmatch'te zayıf olduğum silahlara alışmaya çalışıyorum.
  • Senin oynayisin yeni baslayanlar icin gayet iyi.

Fakat karsi takim olabildigince kotu yani silver 1 desem silver 1lere hakaret etmis gibi olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 Maçı tamamladım 4 yıldıza attı. 3 maç daha kazandım şuan keleşim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.