Şimdi Ara

CS:GO ilk 10 win

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu rütbe sistemi gelmeden önce yanlışlıkla 2 3 rekabetçi girip kaybetmiştim. Şuan 3.seviyeye ulaştım tekrar girmeye başladım ve 3 te 3 yaptim ( 21 saat bekleme verdi ) Acaba 10 wine ulaşınca rütbe sisteminden öncekiler sayılacak mı sayilmayacak mi? Bir de hepsini kazanirsam nerden başlarım tahmini olarak? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baronrevenge B kullanıcısına yanıt
    Hepsini kazanırsan falan nova 2 gibi başlatır diye düşünüyorum. Rütbe sisteminden öncekilerin sayılacağını sanmıyorum ama yine Valve'ın işi belli olmaz
  • ben bi arkadaşı boostlamıştıım ben girdiğimde 2de2 alıyodum o girip 3-5 kez kaybediyodu çift keleş attı yani unrankedda elo çok hızlı değişir kazandığın maçlarda taşıyosan 30-40 adam vuruyosan rahat keleşte başlayabilirsin zaten şerifin altı gerçekten çok kötü oynuyo gözünde büyütme
  • Eğerki sağlam arkadaşların varsa ve sende sağlam oynuyorsan daha yüksek seviyede başlarsın.Smurf hesap açtığımızda eagle lem arkadaşlarımla girmiştim 10 maç sonunda eagle olmuştu.
  • bu maçlarda aldığın puana göre değişir. benim 4. win'imden sonra LEM adamlarla eşleştirmeye attı. normalde supremeyim. ilk iki maçta 100 küsür skor yapınca LEM'lerle maç attırıyo şuan :D

belli olmaz yani, nova da atar, LE de atar, LEM de atar. skoruna, win sayına ve lose sayına bağlı
  • Hocam öncelikle şunu belirteyim bekletmesi normal açıklaması şudur;İyi performans sergilersin oynarken.Oyun bunu görür ve şöyle olur nova 2 olduğunu düşün,seni sırf nova 2 lerle rekabetçiye atar otomatik olarak.İlk 10 maç içinde öyledir 10 maç girenlerin arasında ayrılır iyi oynayan küme diye o en uygun kümeye yerleştirilmen için..
  • Sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.