Bildirim
Cs.Go ideal çözünürlük ve sensitivity ayarı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çözünürlük değişince sens. değişmez, yine aynı hızda oynarsın.Çözünürlük ve sensitivityni kendi rahat ettiğin ayarla oyna.Yok olofmeister bu xhairde oynuyomuş ben de oynuyum niko, coldzera vs. farketmez.Ben 800x600 oynarım orta büyüklükte xhairde rahat ediyorum.Sende rahat ettiğini kullan.Youtube'da birçok video vardı ideal sens. bulma falan.how to find best sensitivity falan diye aratırsan bulursun. -
hepsi tercih meselesi. arkana rahat donebildigin, bicakla kosan adamin kafasini takip edebildigin sensle oyna. cozunurluk olarak da hepsini denemeni tavsiye ederim bende 800x600 da oynuyorum yanlar kisik sekilde. alistim artik degistiriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok, ivmeyi xantares gibi sensi ve crosuda f0rest gibi yaptım istersem xantares gibi spray yapıyom istersem one top shot
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 3lu arabelleklemeyi acinca farede gözle gorulur (cok fazla ) bir yavaşlama oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X