Şimdi Ara

CS GO İÇİN SİSTEM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ? TEŞEKKÜRLER.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı akşamlar ;

    Öncelikle böyle bir konunun defalarca konuşulduğunu biliyorum fakat net bir fikir sahibi olamayıp tekrardan bilgi sahibi arkadaşlara danışma gereği duyduğum için kusura bakmayın.

    cs go yu şuan notebookta oynuyorum ortalama 120 130 fps değerlerinde oynasamda ya ısınma probleminden yada 60 hz den çıkamamamdan dolayı masaüstü pc satın almak istiyorum. Yaklaşık olarak 6,000 / 6,500 tl bütçem var sadece kasa için. 1,500 civarıda 144 hz monitor için ayırdım. Size asıl sormak istediğim gamegaraj gibi sitelerden pc toplayarak mı almam ve toplamam gerekiyorsa da bu fıyatlar aralığında anakart işlemci ram ekran kartı vs. ne olmalı. Yada direk msı ın hazır toplanmış bir kaç düşük sekment sıfır sistem mi almalıyım. Lütfen bana akıl verebilirmisiniz. Biraz araştırma yaptığımda 6000 tl ye şu şekilde bi sistem toplayabiliyorum ama tam anlamıyla işimi karşılarmı bilmiyorum.

    İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 3600 3.6 GHz 35MB AM4

    ANA KART : ASUS PRIME B450M-K 4400 MHz (OC) AM4 mATX

    EKRAN KARTI : PALİT GEFORCE GTX 1660 SUPER GP OC 6GB 192 BİT GDDR6.

    BELLEK : CRUCİAL BALLİSTİX 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 - ( 2 x 8 GB = 16 GB )


    DEPOLAMA M.2 : CRUCİAL P1 500 GB 1900/950 MBs NVMe M.2

    GÜÇ KAYNAĞI PSU : 550 WATT 80+ BRONZ

    MONİTÖR : MSI 144HZ 27 INC


    Bu şekilde ki bi sistem için ne doğru veya ne yanlış lütfen beni bilgilendirebilirmisiniz. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.








  • İtopya & İncehesap & Sinerji buralara da bakmanı öneririm. Direk firmaların hazır topladıkları değilde, sistem toplayan kanalları takip edip oyun testi yapanların da tabi. Mesela donanım arşivi gibi. Geçenlerde tam senlik sistem paylaşmıştı ama stokta kalmamış.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Geç kalmışım demek ki. Genelde hepsiburadayı çok inceledim itopya firmasının ürünlerini çok gördüm fakat sorun şurada görsemde pek nelere dikkat edeceğimi bilmediğim için sadece bakabiliyorum. Aynı ürünlerinde net bi inceleme videosuda bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zanunu

    Geç kalmışım demek ki. Genelde hepsiburadayı çok inceledim itopya firmasının ürünlerini çok gördüm fakat sorun şurada görsemde pek nelere dikkat edeceğimi bilmediğim için sadece bakabiliyorum. Aynı ürünlerinde net bi inceleme videosuda bulunmuyor.
    Donanım arşivi'nin forumu var, markalı hazır sistemler ve toplama bilgisayarlar ve youtube kanallarının tavsiye pc tavsiyeleri diye ayrı ayrı bölümler var. İster oraya da konu açabilirsin bütçe ve kullanım alanını bildirerek, istersen bütçene göre güncel konulara bakarak tavsiyeleri değerlendirebilirsin kısa sürede. Buradan daha faydalı olacağından eminim.
  • Amd x2 3.5ghz 320 mb 8800gs asus sistem var satim al kanka 300tl ekranda verim 100 tl 18.5led 60 fps
    800x600 d en fazla ram yetmiyo frop oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar itopyadan teknoking adlı sistemi satın aldım. Sadece ryzen 5 3500x olan işlemciyi 3600 serisi ile degistirdim. Fikirleriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zanunu

    Arkadaşlar itopyadan teknoking adlı sistemi satın aldım. Sadece ryzen 5 3500x olan işlemciyi 3600 serisi ile degistirdim. Fikirleriniz nedir ?
    Hayırlı olsun. Güzel parçalar, ekran kartı hakkında pek bilgim yok dışındakiler gayet güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.