Bildirim
cs go için sistem önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3000 liraya cs go oynanmaz, ps4 al rahatına bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gakkuris
arkadaşlar ben sadece cs go oynamak için sistem yapmak istiyorum ama pek bi bilgim olmadığı için foruma yazayım dedim, bütçem 3000 kulaklı ve mouse pad tavsiyesi de verirseniz sevinirim
-
İmportant'ın sistem çok iyi olmuş ultrada 2k'da oynayamayacağınız oyun yok bu sistemle, günlük kullanımda da çok iyidir ancak o işlemciyi almışken o anakart bence pek gitmemiş. Ayrıca belirteyim zaten ikinci el 100 liraya geforce 9800 falan alsanız da csgoyu 60+ fps oynarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 5 Nisan 2015; 23:45:38 >
dostum sadece oyun için istiyorum, fps 60+ olacaksa alacağım, tavsiye için tşk -
tavsiye için teşekkürler, mesajlarınız neden sürekli eksileniyor ? sadece meraktan sordum. -
quote:
dostum sadece oyun için istiyorum, fps 60+ olacaksa alacağım, tavsiye için tşk
Onu örnek olarak söyledim, çok eski bir kart onu almayın. Alacaksanız en azından gtx650ti gibi bir kart alın 300-400 liraya. Rahat oyun oynayın. Ya da amd tarafında dengi 7790, 250-300 lira. 7790 la aynı gpu yu kullanan daha güncel kart da r7 260x ama o 350 lira civarı. Siz bilirsiniz bu üç karttan birini tavsiye ederim günümüz oyunlarını orta yüksek ayarlarda oynayıyor en azından
Edit: İmportant'ın sistemle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum hdd olmadan ssd olması, oyun için i7 nin fazla gereksiz olması ve o işlemciye o anakartın konmuş olması bence saçma olmuş, sistem güzel tabi ama normal bir ev kullanıcısının i7 ve ssd ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ben eksilemedim bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 5 Nisan 2015; 23:55:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
CS:GO o kadarda ağır bir oyun değil hocam, 3000tlye bilgisayar çok fazla gelir, bütçe sıkıyorsa o kadar uçmaya gerek yok
dostum cevabın için tekrar tşk ederim, fikrini bi kenarda tutacağım tekrar birşey sormak istersem mesaj atarım sana, inş cevaplarsın -
-
-
-
quote:
dostum cevabın için tekrar tşk ederim, fikrini bi kenarda tutacağım tekrar birşey sormak istersem mesaj atarım sana, inş cevaplarsın
Tabiki, bu arada sistemi yenilemek istiyorsanız sahte kabadayı nın sistem masrafa girmeden orta-düşük bütçeyle alınabilecek en iyi sistemdir bana kalırsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X