Şimdi Ara

CS:GO geri döndü: Steam'de yeni oyuncu rekoru! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi vuruş hissi source de dir. 1.6 nın sevilmesi hem döneminde çok iyi olması hemde yine nispeten vuruş hissindendir. Malesef yeni oyunlarında bende pek sevip giresim gelmiyor, helede hilecilerden dolayı (Güya parasıyla aldık özel eşleşme açık hali ile bile)...

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt

CS oynayan oyun mekanikleri için oynuyor, grafikleri ile öne çıkan bir oyun olmadı hiçbir zaman. CS2 de 5090 ile oynamak için çok basit bir oyun.

5090'ın hakkını anca 4k + path tracingli oyunlarda verirsin.

hocam mübala yapıyorum mübala

5090 bilerek yazdım en tepe olduğu için , cs 2 varken neden cs-go oynanır onu abartarak belirtmek istedim  

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • 1.6 ne ya... zamanında biz de çok oynadık ama geçti artık. hiç bir özelliği olmayan, 20+ sene öncesinin kütük gibi oyunu. bir ara nostalji yapmak için açıp oynayayım dedim de kusacaktım, bunu savunanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. yok vuruş hissiymiş, hitbox mış bilmemneymiş, gören de herkesi dünya çapında oynayan profesyonel oyuncu sanacak. bırakın bu işleri, günümüze dönün. geçmişte yaşamanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 6 Temmuz 2026; 23:51:28 >

her yüzyılda her pc ile oynanır 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.