Oyunu 5-6 ay önce oynarken hiçbir sorun yoktu yüksek ayarlarda 70-90fps oynayabiliyordum. önce inferno güncellemesi geldi o map artık benim için bitmişti 20fpsde açılıyodu o map. sonra her gelen güncellemeyle fps daha da kötü oldu. game experience önerilen ayarları yapınca en yükseğe alıyor ama kasıyor o şekilde ben de her şeyi en düşüğe aldım. oyun 60 fps yazıyor sanki 20 fps gibi gözüküyo , adam çıkyıo karşıma takılıyo çok mermi sıkınca takılıyo. ama hiç anlamadığım şey 50-60 fps gösterirken neden 15-20 fps gibi görüntü vermesi? laptop özellikerlim imzada yazıyor gt635m ekran kartı var. Pc alüminyum kasa ultrabook çok çabuk ısınıyor ondan mı kasıyor dicem e geçen sene kasmıyodu yüksek grafik ayarında. bi çözümü var mıdır yoksa oyunla alakalı bir şey mi? sizde de böyle bir sorun var mı?
yani game experience bile önerilen ayarları yüksek olarak belirlemiş ama en düşükte bile kasıyor :(
kardeş bendede aynısı oluyo hala devam ediyo benimde experience yüksek olarak ayarlıyo ama ölüm maçında 5 10 dk sonra kasıyo anlamadım bnde herşeyi yaptım olmuyo lütfen konuyu güncel tutalım sırf bunun için 2 kere sıfırladım son sıfırlama 3 gün etti virüs te yok tertemiz ama işte sorun da bu yaw birisi çözüm bulsun şuna ya durduk yere yeter artık bu cs go dan çektiğim nedir
Joker21
kullanıcısına yanıt
dün oynadığımda kasma sorunu yoktu da lag gibi bi şey olmaya başladı şimdi de... bi ayarları yükseltip tekrar bakayım fpsye.