Şimdi Ara

CS:GO fps sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu 5-6 ay önce oynarken hiçbir sorun yoktu yüksek ayarlarda 70-90fps oynayabiliyordum. önce inferno güncellemesi geldi o map artık benim için bitmişti 20fpsde açılıyodu o map. sonra her gelen güncellemeyle fps daha da kötü oldu. game experience önerilen ayarları yapınca en yükseğe alıyor ama kasıyor o şekilde ben de her şeyi en düşüğe aldım. oyun 60 fps yazıyor sanki 20 fps gibi gözüküyo , adam çıkyıo karşıma takılıyo çok mermi sıkınca takılıyo. ama hiç anlamadığım şey 50-60 fps gösterirken neden 15-20 fps gibi görüntü vermesi? laptop özellikerlim imzada yazıyor gt635m ekran kartı var. Pc alüminyum kasa ultrabook çok çabuk ısınıyor ondan mı kasıyor dicem e geçen sene kasmıyodu yüksek grafik ayarında. bi çözümü var mıdır yoksa oyunla alakalı bir şey mi? sizde de böyle bir sorun var mı?

• yani game experience bile önerilen ayarları yüksek olarak belirlemiş ama en düşükte bile kasıyor :(
  • kardeş bendede aynısı oluyo hala devam ediyo benimde experience yüksek olarak ayarlıyo ama ölüm maçında 5 10 dk sonra kasıyo anlamadım bnde herşeyi yaptım olmuyo lütfen konuyu güncel tutalım sırf bunun için 2 kere sıfırladım son sıfırlama 3 gün etti virüs te yok tertemiz ama işte sorun da bu yaw birisi çözüm bulsun şuna ya durduk yere yeter artık bu cs go dan çektiğim nedir

• Joker21 kullanıcısına yanıt
    dün oynadığımda kasma sorunu yoktu da lag gibi bi şey olmaya başladı şimdi de... bi ayarları yükseltip tekrar bakayım fpsye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.