Şimdi Ara

Cs-Go Failed-to-create-D3D-Device-while-launching-the-game hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedim. İnternette yazan bütün fixleri denedim. Hiç birisi işime yaramadı.

Sistemim: İşlemci: Intel Core 2 Duo e4600 Ekran Kartı: AMD HD 5670 Ram: 3 gb ddr2 sürücüler son sürümde yinede hatayı veriyor. Konu hakkında bir çözümünüz varsa yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: motherwelll

Arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedim. İnternette yazan bütün fixleri denedim. Hiç birisi işime yaramadı.

Sistemim: İşlemci: Intel Core 2 Duo e4600 Ekran Kartı: AMD HD 5670 Ram: 3 gb ddr2 sürücüler son sürümde yinede hatayı veriyor. Konu hakkında bir çözümünüz varsa yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

sistem win 8 mi
    cs go exyi özelliklerden uyumlulukta win 7 yap

olmaz sa bunu yap
    youtube
    dentim masası
    sorunları bul düzelt
    windossun önceki sürümleri için yapılmış programları çalıştır
    listelenmeyen
    gözattan cs exeyi gösteriyo yine

vs vsv vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orfaz -- 14 Haziran 2015; 22:52:56 >

• bunun çözümü kolay kardeş mobildeyim pcemde kayıtlı yarın öZel mesaj ile atıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar çözümü buldum. Lol oynarkende oyunun hata verdiğini gördüm. Meğer cs go yu yüklerken yanlış direct x sürümünüde beraberinde yüklemiş. bende onu silip doğru olanını geri yükledim. Sorunum çözüldü
  • bende de aynı hata oldu. laptopda oynuodum bir sıkıntım yoktu. masaüstü pc ye kurdum direct x i beraberinde yükledi şimdi açmıyor. hangi direct x i yükledin de düzelttin bende aynısını bir deneyeyim. direct x 11 i mi yükledin
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    Evet. ama önce silmek için program yüklüyosun ondan sonra yüklüyosun yoksa işe yaramıyo
  • steamden oyunun çalıştırma se.eneklerine ekran çözünürlüğünü girdim başka bişe yapmadım direk açıldı oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin sorun direct x de değilmiş o zaman. Onu bende denemiştim ama hangi çözünürlüğü denersem deneyeyim olamamıştı. Sorununuzun çözülmesine sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.