Şimdi Ara

cs go exe çalışmayı durdurdu hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu silip tekrar yukledim ve steam uzerinden verify yaptım oyuna girer girmez atma sorunu duzeldi ama maplarda geçiş yaparken atiyor ve bu hatayi veriyor onceden acilmis olan konudan baktim config dosyasi bende farkli ismi config 360 ve icerigide farkli yani dosyada duzeltme yapamıyorum bu sorunu düzeltmek icin lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kasayı yan yatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Kasayı yan yatır

Yaptım işe yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

oyunu silip tekrar yukledim ve steam uzerinden verify yaptım oyuna girer girmez atma sorunu duzeldi ama maplarda geçiş yaparken atiyor ve bu hatayi veriyor onceden acilmis olan konudan baktim config dosyasi bende farkli ismi config 360 ve icerigide farkli yani dosyada duzeltme yapamıyorum bu sorunu düzeltmek icin lutfen yardim

hocam naptın çözdünmü sorunu ya bendeki config de 360 olarak gözüküyor nasıl çözecez csgo.exe durdu deyip oyun kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

quote:

oyunu silip tekrar yukledim ve steam uzerinden verify yaptım oyuna girer girmez atma sorunu duzeldi ama maplarda geçiş yaparken atiyor ve bu hatayi veriyor onceden acilmis olan konudan baktim config dosyasi bende farkli ismi config 360 ve icerigide farkli yani dosyada duzeltme yapamıyorum bu sorunu düzeltmek icin lutfen yardim

hocam naptın çözdünmü sorunu ya bendeki config de 360 olarak gözüküyor nasıl çözecez csgo.exe durdu deyip oyun kapanıyor

Ben yapmadım arkadaş yaptı ona sordum şimdi
    Steam için de video dosyasını aratsın not defteri ile açsın orda setting mem level var o 1 onu 0 yapsın steam res atsın düzeliyor ama nadiren gene atıyor
    Dedi umarım düzelir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

quote:

Ben yapmadım arkadaş yaptı ona sordum şimdi
    Steam için de video dosyasını aratsın not defteri ile açsın orda setting mem level var o 1 onu 0 yapsın steam res atsın düzeliyor ama nadiren gene atıyor
    Dedi umarım düzelir

İste bende video diye birsey yok sorun orda arastirdim steamda son guncellemede onlar kaldırılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @pemaxs
    Bizde var o dosya verfy yapıp tekrar yükledin mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.