Şimdi Ara

CS:GO eşyalarım çalındı Geri Nasıl Alırım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bugün 280TL'lik bıçağımı takaslamak için csgo lounge ve facebook gruplarında geziniyordum biri steamdan beni ekledi kabul ettim. Bana csgo rütbemi sordu bende söyledim aynı rütbedeydik bana maçımız var. Kazanan her takımın üyesi 5 key alıyor dedi bende kabul ettim bana teamspeak3 e benzediğini söylediği razer comms adlı programı indirip kurmam için link verdi. İndirdim yaklaşık 700KB'tı ve kurdum sonra steam kapandı logosu değişti ve steama uygulamadan ilk giriş yaparkenki küçük sekme çıktı ama sekme türkçe değil ingilizce idi. Bende trojendir diye bilgisayarı kapattım format atacaktım trojen sadece benim bilgisayarım açıkken çalışır zannediyordum ama öyle değilmiş. 5 dakika sonra 280TL değerindeki bıçak 180TL'den satılmış ve daha sonra 171TL'lik birşey satın alınmıştı. Diğer yaklaşık 30TL değerindeki eşyalara dokunulmadı sadece bıçak satılmıştı ve bu kişi daha sonra gmail'imede girmeye çalışmış e posta geldi isveç, helsingborg dan gmail hesabıma girilmeye çalışılmıştı. Mailin altında bu şüpheli oturum açma girişimi önlendi yazıyordu eğer bu siz değilseniz hemen şifrenizi sıfırlamalısınız yazıyordu bende şifremi değiştirdim. İlk olarak sorum steam destek veya herhangi bir destek yeri ile iletişime geçersem bıçağımı geri alabilir miyim? Ve 2. sorum gmail hesabım güvende mi? Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.Steam desteğe mesaj atmaya çalılşıyorum ama hiçbirşey anlamadın yardımıcı olabilicek varsa çok teşşekür ederim.

• Yokmu yardım edicek bir kişi yardım edip bıçağı almama yardım edene redline vereceğim
  • Yeni kullanılan trojan taktiğini uygulamışlar.Support a itemlerim çalındı deyin bir kereliğine mahsus geri verdiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Yeni kullanılan trojan taktiğini uygulamışlar.Support a itemlerim çalındı deyin bir kereliğine mahsus geri verdiğini biliyorum.

Teşekküler sorum olucak desteğe ingilicemi mesaj atıcağım ingilizcem çok kötüde yardımcı olabilirmisin ?
  • Forumda baktığım kadarıyla bu şekilde atılan ticketla itemleri geri almış arkadaş.

Hi Dear Admins
    My Steam account has been hijacked on June 26th 2015. My item has been sold for 180 TL and hacker bought an item for 171 TL.
    Please let me know if there is a lack of information to take item back.
    Thank you!

My account details
    Steam Id:
    account name:
    e mail adress:

More details in following screenshots:
    screen shoot larla haklı olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor buraya eklersiniz

Last trades I made before my account is hijacked:
    buaraya hesabım çalınmadan yaptığım son trade nin resmi ekledim bunu ekleme nedenim scrammer in tüm steam envanterimi boşaltmış olması ben envanterimin eski hale getirilesini talep ettiğim için ekledim

Proof of purchase for the account:
    buraya steam hesabıma yaptığım para yatırma işlemlerinin makbuzlarının resimini ekledim bunlar steam hesabınızın bağlı olduğu mail adresini gelir

Credit Cards I used for shopping on Steam:
    buraya steam hesabınıza ödeme yaparken kullandığınız kredi kartının sahibinin adı soy adı kart türü (örneğin visa) ve kart numarasının son 4 hanesini yazmanız gerekiyor

Bu şekilde bir ticket iş görücektir diye düşünüyorum not düşülen yerleri kendinize göre doldurmanız gerekiyor.1 haftaya kadar sürebilir geri dönüş almanız sabredin.

• Entropii kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekküler
  • bu olayın sonucu ne oldu ? banada aynısı oldu aynı dediğiniz gibi itemlerimi ucuzdan satışa koyup sattıp parayı pazar üzerinden kendi koyduğu itemle parayı kendine aktardı bunun sonucu ne oldu ilk kez geliyor başıma ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destege mesaj yazdik 3ay sonra bicagi geri aldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.