Şimdi Ara

CS GO ESEA farkı nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    esea çok elit zaten.
  • hiçbir farkı yok hile açan adam heryerde açıyor zaten boşuna her ay para ödemeye değmez.
  • ESEA oynuyorsanız ve oyununuza güveniyorsanız pinginizi 65-70 arasına çekin 5 ping oynayacağım diye mm seviyesi Türk oyuncularla denk gelmeyin 2.elden tilt olur oyundan çıkarsınız
  • esea'nın özeti: senden 2 adam fazla vurdu diye ''onu nasıl vuramıyosun senin elini ayağını...'' demeyi kendine hak gören çok sevgili yurttaşlar.

losslarda birbirlerine eksi karma yağdırır bunlar. 5 pre girmedikten sonra esea'dan uzak durun.
  • 7-8 aydan sonra Esea aldım. Dün 7 maç yaptım. İyi oynadıgımda kötü oynadıgımda maçlar oldu,hiçbirinde küfür vs yemedim. Gayet güzel oyunlardı. Sadece info vermeyi unuttugum için "düzgün oyna" dedi biri. Onunla da zaten diger roundlar anlaşarak oynadık. Şans bende yanaydı attıgım tüm maçları kazandım.

Esea ya laf atanlar genelde , artist artist konuşan,diger oyuncuları kendinden küçük gören,adam vuramadıgında info vermeyip telefonla vs ugrasan tiplerdir.
    İlla ki istisna var tabii.Ama geneli böyle kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 9 Mayıs 2017; 15:0:25 >
  • esea türk serverları=kahvehane ortamı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    olsa olsa kerhane ortamı olur adama diyorum esea almışsın niye mic'in yok direk sövüp adres istiyor diyorum tamam gel yol paranıda ben vericem quit atıp 13-13'ken takımı yalnız bırakıyor.
  • esea profilini atar mısın rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

esea profilini atar mısın rica etsem ?

tabii ki

play.esea.net
    Attention Required! | Cloudflare
    https://play.esea.net/users/1313402
  • konuyu hortlatmıs gıbı olacak ama esea devam eden varmı bızde takımca gırdık ama 2 kısı bırakmak zorunda kaldı yaslar 30 ve 2 kısıye ıhtıyacımız var
  • 28516 görüntülenme vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın alıp paranızı çöpe atmayın 5 girip kasan adamlarla dolu ve hepsi takım oyunu yapıyor solo girdiğin oyunda kaybediyorsun %98 çok kötü birşey gidin faceit oynayın ben bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladarius

sakın alıp paranızı çöpe atmayın 5 girip kasan adamlarla dolu ve hepsi takım oyunu yapıyor solo girdiğin oyunda kaybediyorsun %98 çok kötü birşey gidin faceit oynayın ben bıraktım
    Rank neydi acaba? Genelde bu tür isyanlar Rank D oyuncularından geliyor. Rank B- ve yukarısında köpek gibi tryhard oyun döner ESEA'da. Takım oyunu yapılacak tabi. Solo girip smoke rush yapan, sağa sola bulaşıp duran apaçileri arıyorsan Faceit doğru seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Rank neydi acaba? Genelde bu tür isyanlar Rank D oyuncularından geliyor. Rank B- ve yukarısında köpek gibi tryhard oyun döner ESEA'da. Takım oyunu yapılacak tabi. Solo girip smoke rush yapan, sağa sola bulaşıp duran apaçileri arıyorsan Faceit doğru seçim.

Alıntıları Göster
    takım oyunu yapmayıda denedim ama herkes eli şeyinde oynuyor esea da dinlemeyen çok ve esea bir pug platformu takım oyunu yapılacak bir platform değil 5 girme olayı geldikten sonra herkes faceit gibi 5 kişi girip kasıyor oyuncuların coğu solo oldugu ıcınde takım oyunu tam olarak yapılamıyor a+ rank en fazla ulaştığım.

ekleme:

eseada ki admin desteğide bana göre çok kötü ters ters cevaplar alabiliyorsunuz ama faceitte hiç ters cevap aldığımı hatırlamıyorum ve eseaya para veriyorsun saçma sapan işlerle uğraşıyorsun tek artısı istanbul serveri olm ası güzel başka bir artısı yok benim için fakat para tuzağı eğer league kasıyorsanız oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladarius -- 23 Nisan 2020; 0:52:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.