Şimdi Ara

Cs Go Envanter mi ?Anahtar mı?almalı.Bütçe 1000 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 20 kasa açtım güzel bir item çıkmadı,Kasa açmak biraz risklide olsa acaba envanter mi dizsem key mi stoklasam yoksa pahalı kasalardan mı açsam çok kararsızım,yada envanter mi önerirsiniz kasa mı key mi ne yapsam bilmiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Yada yatırım için ilerisi için cs go da ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 16 Şubat 2016; 12:47:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Csgoloungeyi kullanabiliyor isen key almani tavsiye ederim. Yada cok satilan kolay satilan ucuz ve guzel itemleri bulup almanda iyi olacaktir. Yatirim icin ise 2015 katowice titan stickarlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go languageyi kullamadım ama dolandırıyorlarmış o yüzden girmedim.Bu katowice stickeri ne işe yarıyor silah üzerine etiket mi çıkartmamı silah o zaman değerleniyor mu kaç defa kullanabiliyoruz.Biraz detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Keyide kimse hangi kasa anahtarı olduğunu söylemiyor internette baktım 6.25 den assağı key yok,5.5 ve 5.70 e satanlar var nasıl oluyor anlamadım ucuza veriyorlar güvenilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Cs go languageyi kullamadım ama dolandırıyorlarmış o yüzden girmedim.Bu katowice stickeri ne işe yarıyor silah üzerine etiket mi çıkartmamı silah o zaman değerleniyor mu kaç defa kullanabiliyoruz.Biraz detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Keyide kimse hangi kasa anahtarı olduğunu söylemiyor internette baktım 6.25 den assağı key yok,5.5 ve 5.70 e satanlar var nasıl oluyor anlamadım ucuza veriyorlar güvenilir mi.

Sticker silah üzerine yapıştırılıyor, sadece 1 kullanım hakkı var.

Arkadaşın bahsettiği sticker seneye değerlenecek diyorlar, bahsettiği titan takımı kapatıldı. Şuan ucuza alıp 1 sene sonra %500 kar etme durumu var diyorlar.

CS go lounge da site üzerinden yapılan takas tekliflerinde dolandırılma ihtimali yok fakat steamden ekleyip pazarlık yapılırsa eğer dolandırılabilirsin dikkatli ol.

5.5 5.70 den key satan arkadaşlar da elindeki silah-bıçakları key karşılığında satıp bu keyleri nakite çevirmek için forumda satmaya çalışıyorlar. Referansları varsa güvenebilirsin arkadaşlara.

Not: Ben olsam şansımı denerdim anahtarlarla. 200 anahtar desen 2 bıçak çıkarsan paranı yaklaşık 2 ye katlamış olursun. Ama tabi 10 bıçakta çıkabilir hiç bıçak çıkmayadabilir. Şans işi olduğu için kimi anahtar alır kimi değerlencek itemleri alıp envanter dizer. Orası da sana kalmış.

• Sins Of Life kullanıcısına yanıt
    bıçak çıkma şansı binde bir gibi bişey aslında videolardan gorup gorup açmamak lazım ben cok actım tecrübeliyim kutu pişmanlıktır
  • Peki şu pahalı kutular var onlardan açsam şans ihtimalim yükselir mi.

Yada;

1-Karambit Gece Görevde kullanılmış
    2-ak47 ateş yılanı görevde kullanılmış
    3-awp asimov görevde kullanılmış
    4-m4a1s cyrex fabrikadan yeni çıkmış
    5-m4a1s cyrex az aşınmış
    6-awp kırmızı çizgi az aşınmış
    7-stattrak glock ejderha dövmesi fabrikadan yeni çıkmış
    8-awp manovar az aşınmış
    9-stattrak ak47 seçkin yapım az aşınmış
    10-awp yıldırım çarpması fabrikadan yeni çıkmış
    11-stattrak famas hayal etkisi eskimiş
    12-ak47 jaguar görevde kullanılmış
    13-m4a1s muhafız fabrikadan yeni çıkmış
    14-stattrak p250 süpernova fabrikadan yenı çıkmış 2 adet

Böyle bir item satan var onu mu alsam yada ne önerirsiniz.

• 6Clas kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada yenisiniz knight forumundan hatırlıyorum sizi eğer yanlışım yoksa. Kutu açmanızı önermem. Eğer item alıcaksanızda middleman kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.