Şimdi Ara

cs go da kendimi nasıl geliştirebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler go tv den sürekli global oyuncuların maçlarını izliyorum adamlar şak diye hs atıyor. bende kafaya sıkıyorum yok hs gitmiyor. genelde en çok kill alan oyuncuyu izliyorum misal adamın karşısına rakip çıkıyor sıkmıyor sanki adam direk hs atıyor ama ben oynayınca adam göz açtırmadan sıkıyor ölüyorum.

kafaya ateş ediyorum pek hs alamıyorum tabi kafaya isabet alana kadar adam indiriyor beni. acaba 100 ping den dolayı olabilir mi? yada ne bileyim haritada hep ben avantajsız konumda yakalanıyorum. ne yapmam lazım nasıl geliştirebilirim kendimi? siver elite master rankım var

edit. yaklaşık 300 saat oyanamam var. 200 saatlik 30 40 win alan adamlar global :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 22 Nisan 2017; 19:57:52 >

• Oynadığın silahın sekme oranına göre ateş et. Ben de ilk senin gibiydim sonradan çözdüm oyunu.
  • Sürekli dm oyna. Atölyeden aim mapları indir ve tabi ki 100 Ping'in etkisi cok büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Where is your 35 qnq?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git kendini başka bir şey geliştir hocam. değmez yani.

ayrıca iş bi yerden sonra yetenek ve emeği de geçiyor paraya dönüyor her yerde olduğu gibi. iyi bir internet, iyi bir ekran kartı, kulaklık oyunda seni öne geçiren faktörler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Where is your 35 qnq?

??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.