Bildirim
CS Go da Güzel itemlara Silver 1 Lol hesabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Allah razı olsun.
Bronze hesaba m4 howl veriyorum. İsteyen pm -
quote:
Orijinalden alıntı: SeCoMiK
Dedigim gibi guzel silah vb bunlara silver 1 lol hesabı vericem pm atabilirsiniz.
kardeş awp asiimov vereyim hemen.minimal wear.kaç tane kostüm açık -
quote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
quote:
Dedigim gibi guzel silah vb bunlara silver 1 lol hesabı vericem pm atabilirsiniz.
kardeş awp asiimov vereyim hemen.minimal wear.kaç tane kostüm açık
Kardeş awp asiimov + bir kaç iyi item daha ekle plat hesap veriyim sana silvera o verilmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Sipâhi
quote:
quote:
Kardeş awp asiimov + bir kaç iyi item daha ekle plat hesap veriyim sana silvera o verilmez
ciddi yazmamıştım yav hem plat hesabada verilmez asimov falan :)) lol hesabına imkansız böyle değerli şeyler verilmez -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sipâhi
quote:
quote:
Kardeş awp asiimov + bir kaç iyi item daha ekle plat hesap veriyim sana silvera o verilmez
ciddi yazmamıştım yav hem plat hesabada verilmez asimov falan :)) lol hesabına imkansız böyle değerli şeyler verilmez
hee ciddiye almıştım dedim silvera ne veriyo
-
Beyler azicik ciddiyet ya lol hesabi degerinde olsun diyorum zaten, silver 1 hesap altin 4 clani var 60-70 hero skimleri hatırlamıyorum suan lol hesabı degerinde 2-3 item veya değerli 1 item de olsa takas yapılır. Howl vericem diyen arkadaşta dalga geçti sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve verilicek itemlere gore dayzli hesabimda boşta bilginize.
dikkat et yemesinler seni bu iyi silah diye :d -
320 saatlik cs go deneyimim var kardeşim, sorun yok.
quote:
Beyler azicik ciddiyet ya lol hesabi degerinde olsun diyorum zaten, silver 1 hesap altin 4 clani var 60-70 hero skimleri hatırlamıyorum suan lol hesabı degerinde 2-3 item veya değerli 1 item de olsa takas yapılır. Howl vericem diyen arkadaşta dalga geçti sanırım
m4a1-s guardian mw veririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X