Gördük penta maçında hepsini adi pislik herifler. Neyse sakinim
Cs hocam işte bazen iyiler bazen kötüler normal durumlar.Ben kinguinin kolay yenileceğini sanmıyorum bu maç artık kendilerini kanıtlamaları lazım
quote:
Orijinalden alıntı: asus44
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
quote:
Go scream go
Gördük penta maçında hepsini adi pislik herifler. Neyse sakinim
Cs hocam işte bazen iyiler bazen kötüler normal durumlar.Ben kinguinin kolay yenileceğini sanmıyorum bu maç artık kendilerini kanıtlamaları lazım
Penta maçından 150 dolar yattım. Nefret ediyorum o sebepten.
Normal şartlarda bile son zamanların flaş takımı C9 karşısında hele bir de d2 ye şansları yok.
Eğer olası bir galibiyette zaten penta maçını satmışlar diyeceğim açık ve net.
quote:
Orijinalden alıntı: pasha2020
quote:
Orijinalden alıntı: Yuana16
quote:
Orijinalden alıntı: pasha2020
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanriza58
Maclari canli olarak nasil izliyoruz?
lounge'dan maçların sitelerine gir hemen altta stream yazıyor. işte oradan canlı izleniyor.
Benim itemler hala gözükmüyor şaka gibi :D kafayı yedi site
yapacak bir şey yok gibi o zaman. ben olsam lounge'a mesaj atardım. bir sen de dene bakalım..
gönderdik bakalım profilde gözüküyor ama envanterda gözükmüyor
Sunucuları kest. Giyinmeseydiniz
^^Evo^^^
kullanıcısına yanıt
c9 u tutuyolar hocam
umarım c9 yener ya. en sevdiğim manevi değeri olan skinim olan tec 9 ordu ağı'nı ve fazla sevmediğim scar 20 kum ağı'nı verdim....
quote:
Orijinalden alıntı: TheAuditore
c9 u tutuyolar hocam
Haa şu mevzu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay045
Cloud9 > Kinguin
Kinguin şuan gruptaki en zayıf takım görünüyor ve Cloud9'un bu maçı yenilceğini hiç düşünmüyorum
cloud9,vp,nip bu takımların napcakları belli olmuyor maç bo1 kinguin alabilir süpriz olarak
Nip yerine Na'Vi var ayrıca Bo1 maçları bana riskli gelmiyor sonuçta 2 takımında best maplerinden geliyor mutlaka hakeden kazanıyor genellikle özellikle Lan turnuvalarında
aa hadi ya. oley be bir torpil falan da olsa süper. c9 is winner :D
quote:
quote:
quote:
Cloud9 > Kinguin
Kinguin şuan gruptaki en zayıf takım görünüyor ve Cloud9'un bu maçı yenilceğini hiç düşünmüyorum
cloud9,vp,nip bu takımların napcakları belli olmuyor maç bo1 kinguin alabilir süpriz olarak
Nip yerine Na'Vi var ayrıca Bo1 maçları bana riskli gelmiyor sonuçta 2 takımında best maplerinden geliyor mutlaka hakeden kazanıyor genellikle özellikle Lan turnuvalarında
Fnatic-Clg never forget
2-0 yeniyoruz hadi bakalım. #C9 WILL WIN
quote:
quote:
quote:
quote:
Cloud9 > Kinguin
Fnatic-Clg never forget
Satış oldu mu yapıcak bir şey yok
c9'da skadoodlee ve shroud olduktan sonra kolay kolay yenilmezler hele d2'de... :))
Bu nasıl Lan Turnuvası hltv ile aralarında 2 round fark var nerdeyse
nip vs tsm'e 60 dolar tsm gireyim diyorum ama çok mu risklidir sizce? benim için all-in sayılır :p
Scream-onliner.Kinguin disband inc rip 5 dolar
eğer c9 azıcık dikkatli oynarsa kinguin 1 round bile alamaz.
VP - Na'Vi maçına analizi olan var mı :)
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
C9 Kinguin'in üzerinden geçer umarım.
Kinguin denilen cs go soytarıları gidip rekabetçide kendilerini tatmin etsinler. Pislikler. Böyle verirler eline işte.
Navi ya da Vp'de aynı şekil rahat rahat üzerlerinden geçecektir