Kardeşim sıkıntılarınmı var senin nv e attım diyorsun skimleri sonra 15 dolar dig e attım diyorsun ikimde değilde kime attığın yanlış yönlenliyo insanlar senin yüzünden kaybediyor sonra ben taktik yaptım oran düşşün diye diyorsun
hr ilk mapi alinca titredim desem yeridir
quote:
Orijinalden alıntı: sate
Kardeşim sıkıntılarınmı var senin nv e attım diyorsun skimleri sonra 15 dolar dig e attım diyorsun ikimde değilde kime attığın yanlış yönlenliyo insanlar senin yüzünden kaybediyor sonra ben taktik yaptım oran düşşün diye diyorsun
ohooo sen çok eskide kalmışsın kardeşim o dün geceydi + biz hepsini kazandık bir güzel skinlerin üstüne yattık benle beraber kaç kişi daha kazandı yani sizin kaybetmeniz senin probleminiz oraya buraya sorunlu diyerek bir şey elde edemezsin hadi by
sway mı yapıyor yoksa ciddi mi ben de çözemiyorum neyseki şu ana kadar sadece 1 kere yattım neyseki
Delikanlı Adam
kullanıcısına yanıt
Kardeşim(yaşına binaen) sen benim kaybettiğim sonucuna nereden vardın acaba neyse algı meselesi sende farkındasın bunlar bana ne demiş ne demek istemiş diye düşünüp zorlarsam kaldırmaz beynim diye anlamadan dinlemeden saçma sapan cevap veriyosun