Şimdi Ara

CS:GO 2 Hesap Hile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar RAZ ve Huseyin isimli arkadaşlar hileyi açtılar. İlk önce benim takımdaki RAZ ısınmadan beri hileyi kullanıyordu. Sonra Huseyin denen herif ona karşılık olsun diye o da açtı hileyi.

Şunları Raporlarsanız sevinirim.
    https://steamcommunity.com/id/razraz111/
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198373384304/

CS:GO 2 Hesap Hile

Bu da maçın özeti steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-kttyp-XCu5A-hHQSq-GNQWr-f3acP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 18 Haziran 2020; 16:50:40 >

• prime olmayıp temiz oynayan var mı ki zaten?
  • Hüseyin hesabi vaccık olmuş sırf gıcık vermeye hesap açıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2020 hala şu oyunda HvH kavramını gerçekten bilmeyen var mı, açın yeni bir hesap rekabetçi girin tüm maçlar hvh... Bunu bilmek için de hileci olmaya gerek yok. Garibime giden de bunun normalleşmesinden ziyade hala insanların reportla meportla uğraşması, hileci görünce zahmete girmesi. Arkadaşlar oyun bitti artık bitti, bitti uyanın. Prime de olsanız, Faceit de oynasanız hile tavan durumda oyunda. Senelerce vac ban yememiş "public" hile/hileler biliyorum güncelliğini koruyan, yapmayın; şu oyunu artık ciddiye almayın benim tuhafıma giden o. Sen zannediyor musun ki o reportladığın adamın gram umrunda? Bak ne diyorum adamlar zaten HvH yapmak için giriyor oyuna. Hatta HvH türünde training sunucusu bile görmüştüm adamlar hilelerini test ediyorlar sunucuda düşünün.

İlla giriyorsanız da gülün geçin kafanıza takmayın, uğraşılacak düzeyi geçeli çok oldu.

Ben sattım gittim 2 bin saate yakın civarındaki hesabımı bir süre önce. Gidin R6 oynayın, CoD oynayın, BF oynayın (ek not: bana sorarsanız Valorant da alternatif de neyse...); CS:GO şu haliyle bitti benim gözümde. Lafım özellikle eğlenmek isteyip de stres olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 19 Haziran 2020; 17:27:3 >

• Yeni hesaplar şaşırmamak lazım.
  • Arkadaşlar RAZ'ın hesabı aslında yeni değil. Smurf hesabına daha önceden CS:GO almış, bedava değilken yani seçkin hesap. Hüseyin'in hele hesabı hiç eski değildi. 30 seviye steam hesabı vardı ve 550 saat csgo saati vardı. Sırf RAZ denen herif hile diye o kadar emeğine acımayıp o da açtı hileyi

Hüseyin ban yemiş profilinden görebilirsiniz RAZ hala şu anda cs'de hileye devam ediyor ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.