Şimdi Ara

cs:go

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben hırsıma yenik düşüp bir karşılaşma sitesinde 1v1'de hile açmak gibi bir hata yaptım şimdi sorum şu özel oyunlarda yada sunucu üzerinden oynana herhangi 1v1 oyunlarında overwatch'a düşme ihtimali varmı benim bildiğim kadarıyla sadece 5v5 resmi rekabetçilerde overwatch tarafından izleniyor doğrumu biliyorum overwatch'a düşme ihtimalim varmı ????

• Hayır overwatcha düşmüyorsun sadece rekabetçi maçında düşebilirsin.
  • Valve Her Bilgisayarda Oyun Dosyalarını Tarar ve Log Alır. Bu da Demek Oluyor ki Eğer Senin Kullandığın Hile Dosyaları İle, Bir Başkası da O Hile Dosyaları Sebebiyle Ban Yerse Sende O Sebeble VacBan Dalgasında Banlanma Olasılığın Var.

Bkz. "Csrk Premium Kullanan Oyuncuların VacBan Dalgasına Yakalanması" "https://www.sikayetvar.com/csrk-premium-kullananlar-vac-yedi"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Valve Her Bilgisayarda Oyun Dosyalarını Tarar ve Log Alır. Bu da Demek Oluyor ki Eğer Senin Kullandığın Hile Dosyaları İle, Bir Başkası da O Hile Dosyaları Sebebiyle Ban Yerse Sende O Sebeble VacBan Dalgasında Banlanma Olasılığın Var.

Bkz. "Csrk Premium Kullanan Oyuncuların VacBan Dalgasına Yakalanması" "https://www.sikayetvar.com/csrk-premium-kullananlar-vac-yedi"

bende 1 kere kullanmistim csrk... Tam bilmiyorum ama neredeyse yil oldu ustunden zaman geceli. Benim ban yeme riskim varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin vac yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın bedava hile ile botlarla çevrımdışı oynasan bile yersin.Bu hileyi her türden insan kafasına göre indirdiği için kimi valveye ticketliyor kimi kullanıyor ne olduğu belli değil yani xd. Ama paralı hilelerde 12 saatte bir güncelleme geliyor ve rekabetçide belli etse bile ban yeme riski çok düşüktür O dönen spinbotlar bile zor ban yiyor xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshuysuz -- 4 Şubat 2018; 18:22:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go yayını
    9 yıl önce açıldı
    cs go kd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.