Şimdi Ara

Cs Global Offensive Assassins-Gaming En Büyük Türkiye Serveri(Daima doluluk garantisi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
25.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sw de bır kac kısı var herseyı ben bılırım havasında olenlere hakaretler mılletı asagılamalar oyunu ogretmeye calısmalar falan, herkes oyunu 1 aydır oynamıyor daha yenı oyun bu kısıler oyle bır havaya gırmıs kı goren odullu mac turnuvası atıyor sanar. Karsısındakı kısılerı cocuk sanıyorlar herhalde. Ayrıca olenlerın mıkrofonu kapatılmalı ve mılletı asagılayan kısılerde dırekt sw den atılmalı cıddı anlamda oyunu baltalıyorlar. Cs 1.6 da kı sw kalıtenızı pek goremedım cs go sw nızde maalesef, orada hakaret edenlerle guzelce ılgılenıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server genel olarak iyi fakat bazı adminler ve bazı kendini admin olmadığı halde admin zannedenler yalakalar yüzünden baya sıkıntılı..

- Server public olmasına rağmen mikrofonu olanların veya admin yalakalarının ya da fragları tavan yapanların maç ortamı yaratmaya çalıştığı, bunu da public ortamda gerçekleşmeyince oyuncuların azarlandığı, yerin dibine sokulmaya çalışıldığı bir ortam..
    - Cbble haritasında CT lerde oynayan bir oyuncunun, B tarafında AWP ile beklemesini abes bulan bir adminin (O sırada T ler bombayı A ya kurmuşlar 4 kişiler ve bomba patlamak üzere.) el sonunda bizim CT yi bombaya gitmedi diye kicklemesi ve bunu büyük bir maharetmiş gibi mikrofondan bize sebebiyle birlikte iletmesi...
    - Adminlerle bir şekilde yakınlık kuran bazı oyuncular admin olmadıkları halde sanki adminmiş gibi oyuncuları oyundan atmakla veya banlamakla tehdit etmekte ve azarlamaktalar. Sebep mikrofonu gereksiz kullanma, haritayı bilmediğinden oyuncunun el kaybettirmesi vb... Bunları admin olduğunu zanneden kişi veya ona yakın olan yalakalar yapınca sorun yok.. Adamlar kendi arasında oyunla veya o roundla alakası olmayan muhabbetler ederler kimse gıkını çıkaramaz ama gariban memhmet efendi yaparsa direk kicklenme tehdidi..

Adminlerinizi ve onların yalakalarını gözden geçirin. Onlar oyuncularınıza hor davrandıkça siz kan kaybedersiniz.

Bunları serverı kötülemek için yazmıyorum. İnşallah server yetkilisi bu mesajımı görür buna göre önlemlerini alır. Çünkü oyunu yeni alan, oyuna yeni başlayan ya da oyunu iyi oynayamayan oyuncuların aşağılandığı, hor görüldüğü bir SW de kimse oynamak istemez. Dua edin TR de tutulan tek server sizinki. Alternatifiniz olsa bir dakika bile girip oynamam orada...

• Hayatımda gördüğüm en rezalet server abartısız söylüyorum 10 yaşında kişiliksiz adminlerle ve oyuncularla dolu adminlerin tarafçılığı ve insanları oyuncak gibi görmeside cabası
    ayrıca oyun içinde bizlere yaptıkları hakaretlere kadar bize yapılan hakaretleri ve saldırılara bizi banlayarak çözüm bulmalarına kadar o kadar uzun şeyler varki yaşadığım tek server olduğu için giriyordum artık girmiyorum gidip yabancılarla oynuyorum
    EN BASİTinden biri gelip kafanıza sıkıyor awp nizi alıyor küfürü haketmesine rağmen sabırla adama laf söylüyorsun binbir azar işitip sonrada adamla tartıştığın için ban yiyorsun adam oynamaya devam ediyor.. bu en basit örnekti sadece örnek yaşayan bilir olayları
    insan yerine konduğunu görmedim kimsenin 25 yaşında biri giriyor orda çocukların maskarası oluyor kişiliksiz insanlarla tartışmaya girip sinir küpü olarak çıkıyor

bunlar işin özetiydi bir insan neden kendini insan yerine koymayan kişilerin yanında serverında oynamak ister anlamıyorum başka türk serverlarıda var girip 2saat bekliyorum tek başıma gelsinler diye dm bile dolmuyor..

• Bence bu sw övgüyü hakediyor

• "awp nizi alıyor küfürü haketmesine rağmen sabırla adama laf söylüyorsun"

Bu söz senin Trex Ben O hakaretler içerdiğin sunucun Sahibiyim (MrCato ). Evet O yazdığın şekilde düşünceye sahip kişileri uzaklaştırmak için çabalıyoruz. Ve Başarılı olduğumuzuda senin le örnek gösterebiliyorum. Sanırım herhangi harici bir açıklamaya gerek yok. Ayrıca Sunucu Ortalama yaş Durum % 29 civarında. Sunucudaki arkadaşlarla daha erdemli ilişkiler kurmanı tavsiye ederiz. !

Not: Yetkili birine küfürlü mesaj yazmadan önce selam verir ve o kadar hakareti etmenden bilgi paylaşırsan ve bunları yaparken de iletişimi koparmassanız sorunlara daha rahat çözüm bulabilirsiniz ! Ki herkes Paylaşımcı olmalıdır !
    İyi oyunlar dileriz

http://www.assassins-gaming.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayyersel -- 15 Şubat 2013; 18:43:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: proshot

Server genel olarak iyi fakat bazı adminler ve bazı kendini admin olmadığı halde admin zannedenler yalakalar yüzünden baya sıkıntılı..

- Server public olmasına rağmen mikrofonu olanların veya admin yalakalarının ya da fragları tavan yapanların maç ortamı yaratmaya çalıştığı, bunu da public ortamda gerçekleşmeyince oyuncuların azarlandığı, yerin dibine sokulmaya çalışıldığı bir ortam..
    - Cbble haritasında CT lerde oynayan bir oyuncunun, B tarafında AWP ile beklemesini abes bulan bir adminin (O sırada T ler bombayı A ya kurmuşlar 4 kişiler ve bomba patlamak üzere.) el sonunda bizim CT yi bombaya gitmedi diye kicklemesi ve bunu büyük bir maharetmiş gibi mikrofondan bize sebebiyle birlikte iletmesi...
    - Adminlerle bir şekilde yakınlık kuran bazı oyuncular admin olmadıkları halde sanki adminmiş gibi oyuncuları oyundan atmakla veya banlamakla tehdit etmekte ve azarlamaktalar. Sebep mikrofonu gereksiz kullanma, haritayı bilmediğinden oyuncunun el kaybettirmesi vb... Bunları admin olduğunu zanneden kişi veya ona yakın olan yalakalar yapınca sorun yok.. Adamlar kendi arasında oyunla veya o roundla alakası olmayan muhabbetler ederler kimse gıkını çıkaramaz ama gariban memhmet efendi yaparsa direk kicklenme tehdidi..

Adminlerinizi ve onların yalakalarını gözden geçirin. Onlar oyuncularınıza hor davrandıkça siz kan kaybedersiniz.

Bunları serverı kötülemek için yazmıyorum. İnşallah server yetkilisi bu mesajımı görür buna göre önlemlerini alır. Çünkü oyunu yeni alan, oyuna yeni başlayan ya da oyunu iyi oynayamayan oyuncuların aşağılandığı, hor görüldüğü bir SW de kimse oynamak istemez. Dua edin TR de tutulan tek server sizinki. Alternatifiniz olsa bir dakika bile girip oynamam orada...

Mesajını Ayrıntılı olarak gördüm. Evet admin kadromuz 10 kişi ve Herkes bizim dışımızda kendini bir admin sanıyor ama sunucu içerisinde ne Vote nede başka bir yetki adminler dışında kimseye verilmemiştir. Ayrıca bu sunucuda babamın oğlu diye bir şekilde başka imkanlar ve tehditler savuranları da sürekli uzaklaştırmaya çalışıyoruz. TR de Cs:Go alan player önce bizim Sunucuya giriyor. Ve otomatikman her gelende kaliteli insanlar değil. Sunucumuzda HWA takımı bile yer yer gelir ortamdan ve bundan memnun oldukları için. Ayrıca impreve kendisi bizzat dün gece saat 4 sularında bizimle birlikte sabahladı.

Biz Süreki Steam Gruptan ve TS den Site üzerinden duyurular bilgiler paylaşıyoruz. Gamerların bilmesi gerekn ve hatta yollarının açılması için bir cok konular konuşuyoruz, imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Lakin evet bizim kötü hale gelmemizi okadar çok kişi istiyor ki. Bizde şikayetleri ve bu tarz durumları hep kanıt üzerine istiyoruz. Oyun otomatik steam ekran görüntüsü ve videosu alabiliyor. Bunları herzaman yapın ve gönderin . Gereken kişi ve kurumlar için tepki ve uygulama yapılacaktır.

Ama senin şuanki yazında evet birileri ortalığı karıştırmış yine , MrCato hadi arabul kim bunlar ( Bu benm sorunum değil - Playerların sorunu ) Bende bir kulum bende bir oyuncuyum :) Müneccim değil. Bilsem görsem duysam yapılacaklar bellidir. Ama ruhani olunca konular bulamıyorum . Şuanki senin kötü yaşanan aksilikteki konu gibi

Kusura bakma herhangi bir uygulama yapamayacağım. Çünkü ne nasıl nerde ne şekilde hiç bir şey yok ortada ve farkındamısın. Şuanda kaçtane sunucu var hepsi ile iletişim içindeyim ve senin buradaki sorunu çözmek için 1 saatten fazla süre ayırdım. Biz insana değer veren kişileriz. Hosting şirketi değil ticari amacı olan bir kurum değil. Kendi çabalarıyla sizlerin yaptığınız bağışla biz ayakta duruyoruz Bunu bence Sakın unutma :)

Steam grupta beni bulabilir iletişim kurabilirsin ayrıca tüm adminleri bizzat özenle seciyoruz hepsi ilede iletişim kurabilirsin. Bunları yapmadan buradaki yorumu bile günler sonra görmem de büyük bir gecikmedir :( Adminlik için şartlarımızda bellidir. Sende bu şartları sağlıyorsan veya sağlayanlar varsa adminlikler ücretli değil emek verecek arkdaşlara bir yetkidir o kadar. Bir ayrıcalığıda yoktur. bekleriz.

Min: 1 üniversite mezunu
    Min. Şuanda çalışıyor veya 2. uni için okuyor olması
    Min: Mevcut yaşı itibari ile 8 yıldan Fazla oyun bilgi ve tecrübesinin olması
    Min: Server içerisinde 1 aydan fazla süre yer alması ve mevcut genel oyuncular tarafından herzaman desteklenmesi ve sevilmesi gerekmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayyersel -- 15 Şubat 2013; 18:59:50 >

• Arkadaşlar Elimizden Geldiğince 7/24 online adminler ve yönetim var . Evet Herkes bir şikayette Türkiyede binlerce Cs:GO alan player var ve MAlesef TR de Cs:GO sunucularınıda 1.6 gibi düşünüp açtıkları için Sunucu sistemi kalitesiz. Bizde bunu göstermek için yola çıktık. Bu nedenle Sunucularımız hep Full Dolu , Sürekli binlerce player gelip gidiyor. Bizi kötü duruma getiren kötü seviyelere düşürenler. Bizde engel olmak için çalışıyoruz. Biz Bu nedenle ortamımıza güvendiğimiz için Talk Açık küfürüz saygılı olacağını olmasını sağlayacağımız için yaptık. Yoksa herseyi kapat sen rahat ben rahat :P Şuanda 2 Competitive 1 Dm sunucumuz açık ve full. Yetişemiyoruz. Yetkili olmak isteyen çok ama güvenemiyoruz. Sürekli bir çalışma içindeyiz yetişemiyoruz. Kendiniz belirttiniz Oyun oynayan 1 ay lık insalar var evet Bizde yeniyiz 3. ayımıza girmedik henüz :) Kusursuz olması imkansız herşeyin çünkü zamana ihtiyacımız var. Bir anda hiç bir istek yerine gelemeyebiliyor. Loglarımız her gece tek tek incelenir geçmişe dönük çezalar verilir. Ban lar atılır. Steam Hesap silinmesi başvurusu yapılır. Ve şuana kadar 112 TR Steam üyeliği hesabı sildirdik. Sebebler bellidir. Saygısız,Küfür,Hileye teşvik, Oyun kalitesini düşürmek. Sitemize ban talep sistemi ekledik. Şiyeketi belirtenleri yerine getiriyoruz. Fakat şunuda biliyoruz. TR playerları çok kaliteli olanlar da var Ama geneli kalitesiz hiç birşeyle ilgilenmiyor. Ne steam Grubumuzu Ne sitemizi . Ne ban ve Rank sitelerimizi. Bunlardan bir haberler. Öyle onucada böyle yorumlar ve şikayetlerde alabiliyoruz. Malesef Durum bu umarım TR genelinde Player kalitesi daha fazla olur tüm temmenimiz bu yönde.

Herhafta Cumartesi günleri saat 23:00 da Genel toplantımız vardır. ve Katılım Malesef 50-60 ama binlerce türk takip ediyor. Demekki . Sorunun kaynağı nerde bir kere daha düşünmek gerekir.

Hüküm vermeden önce bir kere düşünüp kendimize bakmayı tercih ederiz. Herkese İyi oyunlar başarılar.

Web:http://www.assassins-gaming.com

***MrCAto

• GameTypes: could not find matching game mode value of "0" and type value of "1".
    GameTypes: could not find matching game type for value "0".
    GameTypes: could not find matching game type "(null)".
    GamesTypes: unable to get game type and mode. Could not find type/mode matching type:(null)/mode:(null).
    Connecting to public(37.247.97.140:27015) ...
    984.746: Sending UDP connect to public IP 37.247.97.140:27015
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 18600006a88a444
    RememberIPAddressForLobby: lobby 18600006a88a444 from address 37.247.97.140:27015
    Unknown command "joingame"
    GameTypes: could not find matching game type "".
    GameTypes: could not find matching game mode value of "0" and type value of "1".
    GameTypes: could not find matching game type for value "0".
    GameTypes: could not find matching game type "(null)".
    GamesTypes: unable to get game type and mode. Could not find type/mode matching type:(null)/mode:(null).
    986.305: Sending UDP connect to public IP 37.247.97.140:27015
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 18600006a88a444
    RememberIPAddressForLobby: lobby 18600006a88a444 from address 37.247.97.140:27015
    Connected to 37.247.97.140:27015
    Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:1:43287695 is banned.

bi tek sizin sw ye girerken oluyor anlamadım sebebini 1 haftadır sorunsuz oynuyordum

ayrıca oyun exe versiyonu yeni güncell

] version
    Protocol version 12222
    Exe version 1.22.2.2 (csgo)
    Exe build: 17:44:24 Feb 11 2013 (5204) (730)

şuan şu yazıyo consol da

521.006: Sending UDP connect to public IP 37.247.97.140:27015
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 18600006a90b406
    RememberIPAddressForLobby: lobby 18600006a90b406 from address 37.247.97.140:27015
    Unknown command "joingame"
    GameTypes: could not find matching game type "".
    522.761: Sending UDP connect to public IP 37.247.97.140:27015
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 18600006a90b406
    RememberIPAddressForLobby: lobby 18600006a90b406 from address 37.247.97.140:27015
    Connected to 37.247.97.140:27015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H34RTL3SS -- 16 Şubat 2013; 14:13:27 >

• Arkadaşlar Bizler Sizlere iyi Hizmet Sunabilmek adına hergün yeni birşeyler ekliyip oyun için gerek server için 7/24 uğraşmaktayız sıkıntısı olan bazı arkadaşlarımızı görüyorum sizler bu sıkıntılarınızı bize iletebilmeniz adına biz steam topluluğu oluşturduk inanın normal zamanda bize kimse ulaşamazken sizler bize ulaşabilmeniz adına herşeyi yapıyoruz steam gurubumuz üzerinden tüm adminlerin id si paylaşılmıştır onun haricinde ts3 adresimiz msn ve darkness* (baha) ben ve MrCato biz kuruculara da daha rahat ulaşabilirsiniz bizler gece gündüz daha iyi bir ortam için çabalarken sizlerin bize ulaşamayıp şikayetlerinizi belirtememeniz beni çok üzdü açıkcası.Bizlerin Player derdi yok adminlerin ayrımcılığı söz konusunda şunu söyliyebilirim kim bunu bu şekilde yapıyorsa bize ulaşın en kötü pm atın bizler gereğini yapalım.Sizler bize sorunlarınız ile gelmezseniz çözüm bulamayız.Unutmayınki ilk politikamız KALİTE Siz şikayetçi olan arkadaşlarım sorunlarınızı çözebilmemiz adına rica ediyorum steam guruptan yada bizim idlerden bize ulaşın.

• konuya ben girmeyeli baya bişeyler olmuş
    neyse gerekli cevapları vermiş arkadaşlar herkese iyi oyunlar
  • Arkadaşlar ben uzun süredir bu serverda oynuyorum. Gerçekten çok keyif alıyoruz belli bir topluluk var. Tabiki arada ufak sıkıntılar oluyor olabilir. 1-2 kötü söze bakıp aldanmayın gelin kendiniz oynayın görün sonra karar verin.
  • aslında uzunca anlatmıştım da okumayanlar için yorumları özeti de yazalım
    o servera girip oynamaktansa pingli yabancı serverlara girin ek olarak başak türk serverlarıda var hatta burda konusuda var klasik maplerde oyun imkanı sağlıyor oyuncu dışında bir sorunu yok ama ısrarala 40/40 ı bile zorlayan var :D

ha bu yazdıklarım yine serverla alakalı değildi serverla alakalı özet: eğer kendinizi haksız yere ezdirmeye meraklıysanız kendinizi sevmiyorsanız kendinize 1 gram değer vermiyorsanız girebilirsiniz.
  • By Trex senin bu serverla ne alıp veremediğin var anlayamadım.Çünkü bende bu serverda sürekli (fırsat buldukça işten vs.) oynayan biriyim,senin anlattığın tarzda bir aşağılama vs. bir olayla karşılaşmadım.Fakat arada böyle heryerde olabileceği gibi servera da dengesiz birileri gelip küfürler savurup vs. yapanlar da olmuyor değil

• Aslında trex steam gruptan takip etse 32 kişilik pub2 ve dm sw lerimizdende haberi olabilir. Klasik Map ve ff kapalı sekilde düşük pro mod seklinde imkanıda var ama iste :) . Biz yine belirtiyoruz. Sunucularımızda hakaret ve küfür teşkil edenler süresin ban sebebine takılır. Evet ceza büyük olabilir. Çünkü düşüncemizde cs:go nun kalitesini 1.6 degerine düşürmemek. Bunun icinde ne gerekiyorsa yapacağız. Herseyi piş azıma düş olması imkansız. Takip ilgi ve alaka çözecektir.

Consolda banned seklinde ceza alan arkadasımız icinde sunu söyleyebilirim sunucularımızda valve Log teslim sistemi mevcuttur. Her player icin geriye dönük Log bilgisi alınabilmelidir. Bu nedenlede valve den ban cezası alabiliyorsunuz. Cfg tarzı uygulamalar kullandığınızda olumsuz kodları ve uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir hatta bundan dolayı steam hesabı silinmiş arkadaslarımız vardır steam grupta id ve profilleri paylasilmistir böyle şeylere maruz kalmamak icinde bilmediğiniz yada tam konuya vakıf olmadığınız hiç bir şeyi kullanmamanız yoksa ban da yeme durumunuz var steam sicili temiz değildir uyarıli ceza alma durumunuzda . :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu konuyla ilgili son olarak sunu belirticem arkadaşlar meyve veren ağaç taşlanır bizde meyve verdikce taslanmaya devam edicez.Söz butaslar bizi etkilermi diye sorucaksaniz ASLA etkileyemiyecek Trex kendinden bukadar eminsen günde 6000 ayri ip nin katildigi boyle bir ortami oncelikle kurmayi dene ve basar sonrasinda serveri dolu tutmaya calis makine kaliteni one sur o toplulugu yonet senin ancak ozaman karsi karsiya gecip konusuruz bizler normal hayatlarinda kendi aile duzeni olan ve calisan insanlariz amacimiz kendi ekibimiz ile sizlere daha iyi hizmet sunmak.degerli arkadaslar ulasmak isteyen pm atabilir.

• Biz bunları yazdık mı, yine suçlu biz oluyoruz. Burda amaç ağacı taşlamak değil, çürüğü ayıklamaktır. Ayıklarsınız veya ayıklamazsınız sizin bileceğiniz iş. Ben gözlemlediğim olumsuzlukları dile getirmeye çalıştım... O da anlayana.. Saygılar,
  • Hayır dostum senin ile alakalı degil diger arkadaşımızdan bahsettim ben ancak sende steam gurubuna dahil ol yada ts mize gel surekli varsa sıkıntı belirtki bizlerde cözelim problemler muhakkak olucaktir neticede hepimiz insanız fakat cozulemiyecekte birsey yoktur bunu unutmiyalim gelin sohbet edelim paylasmak istediklerinizide bizimle paylasin halledelim.Ayrica sadece go degil varsa belirli oyun projeleriniz onlarida bizin ile direk iletisime gecerek paylasmanizi rica ediyorum suanda türkiyede tum oyunlara kol kanat germis durumdayiz emin olun hepsinde elimizden gelen herseyide yapariz.Sadece iletisime gecib bizler ile.

• Assassins Pro Gaming'in Bayan Bir Üyesi Olarak Bende Küfür Edenleri Farkındayım. Yeni Yaptıgımız Sistemde Karaliste Yaptık.
    Bir Kez Karalisteye Alinanlar Banlanmış gibi Girememekte.
    Adminler Yoksa Bu isimleri Genellikle Açık Olan Bir Arkadaşımız var. Serverde Görürsünüz Zaten
    Ona Vermeniz Yeterli :)
    Bu Arada Counter-Strike Global Offansive'ye Gelirseniz ;

Oyundaki Adim: As/Team //Ezgi
    SteamId: ezgi98

(Reklam Olduysa Kusura Bakmayın)
  • UnderTraker dm serverde soyle bi degisiklik yapicaz suanda voice kapali olucak admin alimlarimiz devam ediyor bu konuda gorev ustlenmek iatiyen arkadaslarimiz iletisimw gecsinler...!! Sorunlariniz muhakak olucaktir sadece senin gibi dogru dille ve dogru yere bildirmeniz gerekiyor bu sikayetler adminlerden dolayida olabilir ilgisiz iseler dedigim gibi tek yapicaginiz sey 2dk nizi ayirip bizleee yazmak olucak sizlerin sorunlarini cozmek icin ugrasiyor ve daha iyi hizmet sunmak adina yapiyoruz herseyi...

Unutmayin aglamiyan bebege emzik kimse vermez sizler problemlerinizi bizim ile paylasmazsaniz biz cozum bulamayiz hepinizi her c.tesi saat 23;00 da yapilan aile toplantimiza davet ediyorum.
    Ts3.assassins-gaming.com ts3 adresimizde gerceklesiyor.
    Forum adminleri umarim musadeniz vardir bizim seever ile ilgili oldugundan msn ve web sayfasi adresi koyucam hata ise banlamayin silin sadece tskler.

www.assassins-gaming.com
    Satis@csalem.com

• 2000 yılından beri cs oynuyorum beta zamanlarından 1.5 sonrasında 1.6 ve artık Go geçme niyetindeyim.Bekleyin beni feci kasarm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.