cafede kulanılabilecek counter için anti-hile yazılımına ihtiyaç var.Bildiğiniz veya bizzat kullandığınız bir yazılım varsa lütfen yazın.Sanane deki paladini kurdum ayrıntılardaki yazılan şekilde oyunu create yaptım.host veya terminalden impulse 101 falan denedim olmadı bir kaç hile daha denedim olmadı.çalıştığını bildiğiniz hile ve anti-hile yazılımı varsa lütfen yazın.tamamiyle adil bir oyun olsun.
nerde benim 0.13 mikron AMD işlemcilerim
Valla kimse adil madil dinlemiyor. Hekes oynuyor. O yüzden bu programları boşuna arama bence. Yüzlerce hile var.
<center><b><font size=4>GunayMan</b></center></font id=size4><center><b><font size=2><font color=red>Bir Oyuncu Efsanesidir... Oyun Ustası ve Manyağı...</b></center></font id=size2></font id=red>
en çok bilinen şifreleri (kafadan vurma,ölümsüzlük,duvar kaldırma,hedefin vurulma alanını büyültme gibi)kapatsın yeter
nerde benim 0.13 mikron AMD işlemcilerim
CS'de ölümsüzlük yokki
<center><b><font size=4>GunayMan</b></center></font id=size4><center><b><font size=2><font color=red>Bir Oyuncu Efsanesidir... Oyun Ustası ve Manyağı...</b></center></font id=size2></font id=red>