Bildirim
CS 1.6 Skin Yükledikten Sonra
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim 2014 yılındayız sana tavsiyem artık skin'i falan bırakın cl_minmodels 1 yap kafan karışmasın güzel güzel oyna oyunu default her zaman iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Addroa
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
Kardeşim 2014 yılındayız sana tavsiyem artık skin'i falan bırakın cl_minmodels 1 yap kafan karışmasın güzel güzel oyna oyunu default her zaman iyidir
minmodels 1 yapınca ne oluyor
terorist ve ct ler sadece 1 model oluyor karsi taraf hangi modeli secerse secsin sen hep ayni goruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam hatirlamiyorum 1. siradaki modellerdi sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: Addroa
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
tam hatirlamiyorum 1. siradaki modellerdi sanirim
o zaman minmodels 3 yapıncada değişmesi lazım
minmodels 0-1 degerleri aliyor 1 in karakterle alakasi yok
yalnız hala skin kullanmıyorum arkadaşın dediğini yapıyorum yine anlıyorum çok teşekkür ederim. -
farkındaysan o indirmeye çalıştığın skin sana avantaj sağlayacak. bu tarz şeyler oyunda yasaklanıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dont cry leatherface
farkındaysan o indirmeye çalıştığın skin sana avantaj sağlayacak. bu tarz şeyler oyunda yasaklanıyor..
benim girdiğim serverde yasak değil çünkü pek avantaj sağlamıyor çünkü adamlar baya bir uzakta olunca yakınlaştırarak oynuyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X