Şimdi Ara

CS 1.6 Simge ekranında farklı isim çıkıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizin için simge ekranına küçülttüm her seferinde farklı bir şey çıkıyor oyun bazen hata raporu gönderiyor nedir bunun nedeni bilen varmı ?
    Her seferinde "SvmasW" ACçömf" gibi kafadan klavyeye basmışsın gibi şeyler cıkıyor trojan falan mı vardır yoksa regeditten cs yi silip tekrar mı yükleyeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guilty and the beast -- 22 Haziran 2011; 20:44:43 >

• Bence virus var.

http://www.remagx.com/r-guvenlik.php

adrese gir ve oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 22 Haziran 2011; 21:42:46 >
  • Aynı durum bendede var malesef. nedenini çözemedim :S
  • Sxe yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Sxe yapıyor.

Bence Rootkit yapıyor. Sistemde çalışan şeylerin (exelerin klasörlerin) isimleri değişiyor ise önce bir bilgisayarı taratmak gerek.
  • Denedim. Sxeden açmadan önce counter-strikedı, açtıktan sonra wDuz gibi bişey yazıyordu tam hatırlamıyorum.
    Tekrar yaptım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 23 Haziran 2011; 16:02:49 >

• Anladığım kadarıyla Sxe Injected; counter strike ı farklı bir isim ile açıyor. Bu da hile programlarının oyun ile olan etkileşimini otomatik yapmalarını zorlaştırmak için. Eski nesil hileler Cs yi bulamıyor; kafadan bir ton hileden korunmuş oluyor oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım teşekkürler :)
  • Peki bu isim değişikliliği başladığından beri başıma bela olan hata raporu problemi hakkında ne yapabiliriz?
  • Hata raporunda ne yazıyor? Bir de Sxe Injected ı resmi sitesinden indirmelisiniz ki; bilgisayarınıza ilave yazılım kurulmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 24 Haziran 2011; 16:53:44 >
  • Uygulama hatası. Yanlış yönergeye başvurmuş arkadaş, o yüzden bellek read olmamış. Bunun gibi değişken errorlarla karşılaşıyorum oyuna ilk girdiğimde. İşin ilginç yanı, problem 2. girişimde çözülüyor. Sxe resmi siteden indirildi bu arada o konuda problem yok hocam.

Bir ekleme unutmadan, hata raporu demem yanlış olmuş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.